![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן כן, יש לי אחת socket754 הליבה ועל PSU המחשבון שלי המרבי wattage שימוש יצא בשעה 297watts תחת עומס מלא ביותר של 300watt PSU הם מדורגים רק בשעה 300watts עבור תקופות קצרות מאוד. עם PSU של זה בדרך כלל שווה שיש קצת של "יותר", כך שאתה יכול להוסיף החומרה בלי בעיה, וגם לא להתאמץ יותר מדי PSU שלך.
א PSU רק תמסור את wattage הנדרש, הוא לא, והוא לא תוכנן להריץ עליו המקסימלית של הפלט ואילו יום ביומו. של קרוב ל PSU המקסימלית של שתפעיל, את hotter תקבלו את זה. Hotter מקבל את זה, את זה קצר יותר lifespan, כאשר cheapo PSU של למות, הם בדרך כלל לגרום נזק לחלקים אחרים של המחשב, פשוט לשאול כל מחשב בעל אי כי כבר מתמודד עם יפה גדול את הצעת החוק כי יש cheapo PSU Standard הלכו לדפוק ו לקחו את לוח האם עם זה. כמו שאמרתי קודם, אני משתמש 450watt PSU, ובגלל זה היא מקסימום תפוקה סבירה מעט מעל המקסימלית שלי המערכת מחייבת, את האוויר יוצא החוצה בחלק האחורי של אותה מעולם לא היה מעט יותר חם, גם באמצע הקיץ ( כי לא היה לנו אחד גדול השנה). המערכת שלי: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| ובכן, אני חושב erm את הזמן לבצע נפשי אז הערה: הערה על עצמי: שדרוג PSU בהקדם האפשרי סוף הערה עצמית לצחוק בקול רם ואת רואה כמו כל דבר על מתאמי אני באמת חושב שזה הזמן עבור שדרוג, אם כי אני רוצה לשדרג את לוח, na לא שווה לסכן את זה ..... לצחוק בקול רם תודה על מידע יש ..... |
|
| |||
| |||
| אין בעיה בכלל. אם אתה צריך צריך עצות על מה PSU לצאת ואז לכתוב על זה פתיל, ואנו נעשה את מה שאנחנו יכולים לעזור עוד.:) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| כמו שאני תמיד אומר לחברים שלי. ציטוט:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, PSU משהו תשנה את התקציב שלך, כך שיתאים, ולא דרך אחרת לעקוף.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU מחשבונים ואתה הזבל הם היו כנראה מפעיל גדול למות בגודל יחיד הליבה בעבר. עם זאת, טוב זול Corsair או אחר SeaSonic היחידה היא תמיד רעיון טוב ויהיה לך חזרה לנצח. יש להניח 380 Earthwatts על NewEgg כמו עבור $ 35, לדמיין שאתה יכול למצוא משהו דומה בבריטניה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|