![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Na taip, aš Socket754 vieno branduolio ir ant PSU skaičiuoklė Mano didžiausia galia naudojimo išėjo į 297watts po visą krovinį ir labiausiai 300watt PSU's yra tik įvertintas 300watts labai trumpą laiką. With PSU's paprastai verta iš "pridėtinių bitų", todėl jūs galite įdėti aparatūros be klausimu ir taip pat nėra padermė jūsų PSU per daug.
PSU bus duoti tik iš vatų reikia, jis neturi ir nėra skirtos važiuoti tai didžiausia galia per parą ir diena. Arčiau PSU maksimalų paleisti, karštas jis gaus. Karštas jis gauna, tuo trumpesnis jos eksploatavimo laikotarpį, Kai cheapo PSU's mirti, jie paprastai žalos kitoms statinio dalims, jūsų kompiuteryje, tiesiog paklausti bet kurio el mašinos savininkas, kad susidūrė su Nice Big Bill nes jų cheapo standartinis PSU praėjo sprogimo ir ėmėsi su juo pagrindinėje plokštėje. Kaip minėjau anksčiau, aš naudoju 450watt PSU, ir kadangi tai maksimali galia yra teisingas šiek tiek didesnė už didžiausią Mano sistema reikalauja, oras išeina, kad jis atgal niekada nebuvo daugiau nei šiek tiek šiltą, net ir vasaros viduryje ( kad mes puikiai viena šiais metais). Mano sistema: Glowbox
|
|
|
|||
|
|||
|
gerai VKM Manau savo laiku, kad psichikos dėmesį tada:
Pastaba sau: Atnaujinti PSU ASAP pabaiga dėmesį į save garsiai juoktis ir pamatysite, kaip viskas yra adapteriai Aš tikrai manau, kad atėjo laikas atnaujinti, nors aš noriu atnaujinti savo laivą, na ne verta rizikuoti ji ..... garsiai juoktis Thanks for the info ten ..... |
|
|
|||
|
|||
|
No problem at all. Jei reikia reikia bet kokiu PSU eiti tada postą šioje temoje ir mes darome tai, ką gali padėti daugiau patarimų.:)
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Kaip aš visada pasakykite savo draugams.
Citata:
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Taip, PSU yra tai, ką jūs pakeisite savo biudžetą, kad atitiktų, o ne atvirkščiai.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
PSU Skaičiuotuvai yra šiukšlių, ir jūs tikriausiai buvo rodyti daugiau miršta dydžio vieno pagrindinių praeityje. Tačiau geros pigūs Corsair ar kitų SeaSonic vienetas visada yra gera idėja ir truks jums amžinai. Yra 380 Earthwatts dėl Newegg panašių $ 35, įsivaizduokite, jūs galite ieškoti kažko panašaus į JK.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|