![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu jā, man ir socket754 viens kodols un PSU kalkulators manas maksimālās jaudas izmantošanas nāca pie 297watts ar pilnu slodzi, un lielākā daļa 300watt PSU ir tikai kuru jauda ir 300watts ļoti īsu laiku. Ar PSU ir tas parasti ir vērts, kam mazliet "virs galvas", tāpēc jūs varat pievienot aparatūras bez jautājums un nav arī celma jūsu PSU pārāk daudz.
PSU tikai dod no jaudas, nepieciešams, tas netraucē un nav paredzēts darboties pie tā maksimālā izejas diendienā out. Tuvāk PSU maksimālā palaižot, karstāks tas saņems. Karstāka tā izpaužas, īsāks tā kalpošanas laiku, Kad cheapo PSU's die, tie parasti izraisa kaitējumu citām datora, vienkārši pajautājiet jebkuru e-mašīnas īpašnieks, kas ir saskāries ar jauku lielu rēķinu, jo viņu cheapo standarta PSU ieradies sprādziena un jāņem mātesplati ar to. Kā jau es teicu, es izmantot 450watt PSU, un tādēļ, ka tas ir maksimālais rezultāts ir godīga mazliet virs maksimālā mana sistēma prasa, gaiss nāk no aizmugures tā nekad nav bijis vairāk nekā nedaudz silts pat Vasaras vidū ( nav, ka mums bija liels vienu šogad). Mana sistēma: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| labi erm es domāju, ka tā laika, lai veiktu garīgās piezīmi, tad: Piezīme sev: uzlabot PSU ASAP beigās Piezīme sev lols un redzēt, kā viss ir uz adapteriem es tiešām domāju, ka ir pienācis laiks uzlabot, lai gan es vēlos uzlabot mana kuģa, na nav vērts riskēt ar to ..... lols paldies par Info tur ..... |
|
| |||
| |||
| No problem at all. Ja jums ir vajadzīgs kāds padoms par to, ko PSU iet, tad pēc šīs pavediens, un mēs darīsim to, kas mums varētu palīdzēt tālāk.:) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| piemēram, es vienmēr pastāstīt saviem draugiem. Quote:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, PSU ir kaut kas jūs maināt savu budžetu, lai atbilstu, nevis otrādi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU kalkulatori ir nevēlamā un Jūs, iespējams, darbojas lielāku die lieluma viena kodols ir pagātnē. Tomēr, labi lēti Corsair vai citas SeaSonic vienība vienmēr ir laba ideja un ilgs jums visiem laikiem. Tur ir 380 Earthwatts par NewEgg līdzīgiem $ 35, iedomājieties, jūs varat atrast kaut ko līdzīgu, kas Apvienotajā Karalistē.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|