![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No tak, mam socket754 pojedynczy rdzeń i na kalkulatorze PSU maksymalną moc użycia wyszedł na 297watts pod pełnym obciążeniem i najbardziej 300watt PSU są oceniane jedynie na 300watts bardzo krótki okres czasu. Z PSU to zwykle warto mieć trochę za "ogólne", dzięki czemu można bez problemu dodawać sprzętu, a także nie szczep swój PSU zbyt wiele.
A PSU będą tylko uwagę na moc wymagane, nie i nie jest przeznaczona do uruchamiania na jej maksymalną wydajnością dzień w dzień i obecnie. Im bliżej do PSU maksymalnej uruchomieniu, w hotter będzie dostać. W hotter staje, tym krótszy jest żywotność, Gdy cheapo PSU's umiera, zwykle spowodować uszkodzenie innych elementów komputera, wystarczy poprosić e-właściciela maszyny, która została do czynienia z miłą Big Bill ponieważ ich standardowym cheapo PSU poszła bang i podjąć z nim płyty głównej. Jak powiedziałem wcześniej, i używać 450watt PSU, i dlatego, że maksymalny wynik jest sprawiedliwy bitowe powyżej maksymalnej mój system wymaga powietrza wychodzące z tyłu to nigdy nie było więcej niż lekko ciepłe, nawet w środku lata ( że nie mieliśmy wielki jeden w tym roku). My System: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Myślę, że dobrze ERM swój czas, aby pamiętać, psychicznej następnie: notatka do siebie: uaktualnienie PSU ASAP koniec uwaga do siebie lol i widzę, jak wszystko jest na adaptery i naprawdę uważam, nadszedł czas na uaktualnienie, choć i chcą uaktualnić mojego pokładzie, warto na nie ryzykując to ..... lol Thanks for the info tam ..... |
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu w ogóle. Jeśli potrzebujesz porady powinny co PSU, aby przejść do tego post w tym wątku, a my będziemy robić to, co możemy pomóc dalej:). |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| I jak zawsze poinformować moich przyjaciół. Cytat:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, jest coś co PSU zmienić budżet wyposażenia, a nie na odwrót.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU kalkulatory są śmieciami i prawdopodobnie uruchomiona większych rozmiarach umiera jednym rdzeniem w przeszłości. Jednak dobre tanie Corsair lub innych SeaSonic jest zawsze dobrym pomysłem i będzie trwać wiecznie ci. There's a 380 Earthwatts na NewEgg jak na 35 dolarów, można wyobrazić sobie coś podobnego znaleźć w Wielkiej Brytanii.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|