![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine, da, am un singur socket754 bază şi pe un calculator PSU meu maxim wattage de utilizare a ieşit la 297watts sub sarcină maximă şi cea mai mare 300watt PSU sunt doar evaluat la foarte 300watts pentru perioade scurte de timp. Cu PSU este este, de obicei, având o valoare de un pic de "de sus", aşa încât să puteţi adăuga hardware fără problemă şi, de asemenea, nu tulpina dvs. PSU prea mult.
O PSU va da numai pe wattage necesar, el nu si nu este proiectat pentru a rula la maxim este de ieşire şi zi în zi. Cele mai aproape de un maxim al PSU a rula, de acesta va fi mai tare. Cele mai fierbinte devine, de scurtă durată de viaţă este, Când cheapo PSU a muri, de obicei, acestea pot provoca o daună şi în alte părţi ale PC-ul, doar cere orice e-masina de proprietar, care a fost frumos cu care se confruntă cu un mare proiect de lege, pentru că lor cheapo PSU standard a trecut bang luate şi placa de bază cu ea. Aşa cum am spus mai înainte, i utiliza un 450watt PSU, şi pentru că este maximă de ieşire este un pic mai sus echitabil maximă necesită sistemul meu, aerul iese din spate a acestuia nu a fost niciodată mai mult de un pic de cald, chiar în mijlocul verii ( nu ca noi am avut o mare o în acest an). Sistemul meu: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| erm bine sa cred ca timp pentru a face o notă mentală, atunci: Notă Pentru a auto: upgrade PSU ASAP sfârşitul nota la autodeterminare hohot de râs şi văzând cum totul este la adaptoare Chiar cred că este timpul pentru un upgrade, dar vreau sa-mi upgrade de bord, pe care nu-l merita risca ..... hohot de râs Multumesc pentru Info acolo ..... |
|
| |||
| |||
| Nici o problemă. Dacă ar trebui să nevoie de vreun sfat cu privire la ceea ce PSU apoi să mergem la post, în acest thread şi vom face tot ce putem pentru a ajuta mai mult.:) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Mereu i-am spune ca prietenii mei. Citat:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, PSU este ceva ce vă schimbaţi bugetul pentru a se potrivi, nu invers.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU calculatoare sunt porcării şi ai fost, probabil, să fie difuzate un număr mai mare de dimensiuni muri singur-core în trecut. Cu toate acestea, o bună ieftine pirat sau alte SeaSonic unitate este întotdeauna o idee bună şi vă va dura pentru totdeauna. Există o 380 Earthwatts pe NewEgg pentru ca 35 dolari, imaginaţi-vă pot gasi ceva similar în Marea Britanie.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|