![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No áno, mám socket754 jedno jadro a na PSU kalkulačka maximálny príkon používanie vyšiel na 297w pri plnom zaťažení a väčšina 300w PSU sú iba dimenzované na 300 wattov za veľmi krátku dobu. S PSU to je obvykle stojí za to majú trochu v "réžii", takže môžete pridať hardware bez problém a tiež nie je váš kmeň PSU moc.
A PSU budú len vydávať príkonu požaduje, nie je a nie je navrhnutý tak, aby bežal na to, že maximálna výstupná denne von. V bližšie k PSU maximálna spustení sa žhavější ju dostane. V teplejšej ju dostane, je to kratšia životnosť, Keď cheap PSU je zomrieť, ktoré obvykle spôsobí škodu na ďalšie časti svojho počítača, obráťte sa e-stroj vlastníka, ktorý bol vystavený pekný veľký Bill, pretože ich cheap standard PSU odišla tresku a prijať základné dosky s ním. Ako som už povedal, aj použiť 450w PSU, a pretože to je maximálny výkon je spravodlivý bit nad maximálnu môj systém vyžaduje, ovzdušia pochádzajúce z rubu je nikdy nebolo viac ako mierne teplé, a to aj uprostred leta ( nie, že sme mali dobré v tomto roku). Môj systém: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Myslím, že dobre ERM svoj čas, aby sa duševné vedomie, potom: upozorniť na seba: PSU upgrade ASAP koniec upozorniť na vlastné válet sa a vidí, ako je všetko na adaptéry aj naozaj myslíte, že je čas na aktualizáciu, i keď aj to sa chcú inovovať svoje palube, na to nemá cenu riskovať ..... válet sa díky za Info tu ..... |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém vôbec. Ak by ste mali potrebovať nejakú radu na to, čo PSU ísť potom na post v tejto vlákno a my urobíme, čo môžeme pomáhať ďalším.:) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| jak jsem vždycky říct mojím priateľom. Citácia:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, PSU je niečo, čo zmeniť váš rozpočet na uloženie, nie opačne.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU kalkulačiek sú nevyžiadanej a ste pravdepodobne spustený väčšej veľkosti zomiera jedno-jádrové v minulosti. Avšak, je dobré lacné Corsair alebo iné Seasonic jednotka je vždy dobrý nápad a bude trvať navždy vás. Je tu 380 Earthwatts na NewEgg podobných 35 dolárov si môžete nájsť niečo podobného vo Veľkej Británii.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|