![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па да, имам соцкет754 једној језгри и на моју највећу псу калкулатор снагом коришћења изашао на 297уаттс под пуним оптерећењем, а већина 300уатт псу-а су само оцијењено на 300уаттс за врло кратко време. Са псу-а то је обично важи да има мало је "надградња", па тако можете додати хардвер без проблема и не напрезати ваш псу превише.
А псу објавити ће се само са снагом је потребно, не и не мора изводити у то је максимална излазна дана у дан и јесу. Тхе ближе до псу максималне покретања је хоттер га добити. Тхе хоттер то добије, то је краће лифеспан, Када Цхеап псу'с умре, они обично нанесу штету другим деловима рачунара, само питајте било којег е-машина власника која је суочена са лијепом великом закона јер је њихова стандардна Цхеап псу отисла прасак и узети матичне плоче са њом. Као што сам рекао пре, ја користити 450уатт псу, и зато што је максимална излазна је сајам залогај изнад максимално мој систем захтева, ваздух долази са леђа то никада није била више од мало загријати, па у средини љета ( не да смо имали један велики и ове године). Мы Сыстем: Глоубокс
|
|
| |||
| |||
| Мислим да је добро ЕРМ своје време направити менталну белешку затим: Напомена Да бисте селф: упграде псу АСАП крај белешке на самоодређења лол и видим како је све на адапторс ја то стварно мислим да је време за надоградњу, ипак ЈА донт оскудица за модернизирати на мом броду, то не вреди ризика за њега ..... лол Хвала за један дан информације тамо ..... |
|
| |||
| |||
| Нема проблема на све. Ако вам треба било који савет о томе шта се обратити за псу онда пост у том слиједи и ми ћемо учинити што можемо како би даље.:) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| као што сам увек рећи мојим пријатељима. Куоте:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, псу је нешто када промените буџет да стане, а не обрнуто.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Псу Калкулатори су безвриједна и да сте били вероватно умрети приказују веће величине сингле-цоре у прошлости. Међутим, добар јефтини гусар или других СеаСониц јединица је увек добра идеја и трајаће ти вечно. Ту је 380 Еартхуаттс на НеуЕгг као и за 35 $, замислите можете наћи нешто слично у Великој Британији.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|