![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet evet, bir socket754 tek çekirdekli ve vat miktarı maksimum kullanım 297watts tam yük altında ve en PSU tek 300watts at çok kısa süreler için puan olduğunu 300watt çıkmış bir PSU hesap makinası var. Ile PSU böylece sorun olmadan ve çok PSU yük değil donanım ekleyebilirsiniz genellikle bir "genel bir parça olan" değer's.
Bir PSU sadece o maksimum çıkış gün ve gün dolmak üzere tasarlanmış değildir ve bu vat miktarı gerekli çıkışı sağlar. Bir PSU's çalıştırmak maksimum, bu yaklaşmak size yakın. Aldığı sıcak, o ömrü's, kısa Ne zaman PSU's ölmek cheapo, genelde, sadece hoş bir büyük faturası nedeni cheapo standart PSU patlama gitti ve birlikte anakart alınır karşı karşıya edildi E-makine sahibi rica PC'nizin diğer parçaları zarar. Daha önce de söylendiği gibi, i, ve 450watt PSU kullanmayın çünkü maksimum çıkış benim sistem gerektirir maksimum üzerinde adil bir parçasıdır, hava biraz daha sıcak daha, yaz ortasında bile hiç var onun arka çıkan ( değil ki bir tek bu yıl) vardı. Benim Sistemi: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| iyi ERM ben zaman sonra akıl notu yapmayı düşünüyorum: kendi not: PSU ASAP yükseltme kendi notun son çok komik ve her şey olarak görüyorum adaptörler i gerçekten bir yükseltme zamanı sizce, although i yapmak benim kurulu yükseltmek için, NA ..... bu riske değer değildir istiyoruz çok komik Bilgi için teşekkürler var ..... |
|
| |||
| |||
| No problem at all. Eğer PSU bu iş parçacığında sonrası ne gidip ne yapabiliriz yardımcı olmak için daha fazla yapacak bir tavsiye gerektiğinde.:) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| I like her zaman arkadaşlarıma söylerim. Alıntı:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, PSU size uygun şekilde bütçesini değiştirmek şey değil, başka bir yolu civarında.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU hesap önemsiz ve muhtemelen tek boyutlu-geçmişte temel bir büyük ölmek yürütülüyor. Ancak, iyi bir ucuz korsan veya diğer SeaSonic birim her zaman iyi bir fikir ve sonsuza dek sürecek. Burada gibi 35 $ için NewEgg için, İngiltere'de benzer bulabilirsiniz hayal bir 380 Earthwatts's.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|