![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну так, у мене є socket754 одне ядро і на калькуляторі мого БП максимальне використання потужності вийшли на 297watts при повному навантаженні і найбільш 300watt ПГУ є тільки потужністю 300watts за дуже короткий термін. З БП воно, як правило, варто мати трохи "накладні витрати", то ви можете додати обладнання без питання, а також не напружувати БП занадто багато.
Блок живлення буде лише видавати потужність потрібна, вона не має і не призначений для роботи на максимальній вихідний день у день. Чим ближче до БЖ максимальна ви запускаєте, тим гаряче воно отримає. Жаркіше стає, тим коротше його життя, Коли вмирає сНеаро БП, вони зазвичай викликають пошкодження інших частин вашого ПК, просто запитайте будь-яку електронну машину господаря, що зіткнулася з гарною великий законопроект, тому що їх сНеаро стандартний блок живлення пішов вибуху і брати плату з нею. Як я сказав раніше, я використовую 450watt ПГУ, і тому, що це максимальний вихідний є справедливим трохи вище максимальної моя система вимагає, повітря, що надходить із задньої він ніколи не був більш, ніж злегка теплою, навіть в середині літа ( що не ми були однією великою цього року). Моя система: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| ERM і я думаю, свій час, щоб психічне до відома, то: записки на самовизначення: Upgrade БП ASAP Наприкінці записки на самовизначення ха-ха-ха і, бачачи, як все це на адаптерах Я дійсно думаю, що цей час для оновлення, хоча я хочу оновити моя порада, не варто на це ризикує ..... ха-ха-ха Дякуємо за інформацію там ..... |
|
| |||
| |||
| Немає проблем. Якщо ви маєте потребу в будь-яких рад про те, що блок живлення піти на те посаду в цій темі, і ми зробимо все від нас залежне, щоб допомогти далі.:) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Як я завжди кажу своїм друзям. Цитата:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, ПГУ є те, що ви не зміните бюджету за потрібне, а не навпаки.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Блок живлення калькуляторів є небажаною, і ви були, імовірно, працює більше вмирає розміром одноядерні в минулому. Тим не менше, хороший дешевий Corsair або іншу одиницю SeaSonic це завжди гарна ідея, і вам буде тривати вічно. Там's 380 EarthWatts на NewEgg як за $ 35, уявіть, що ви зможете знайти щось подібне у Великобританії.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|