по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Случаи & Power Доставки

Register

2 PSU в един случай?

Reply

Нишка Инструменти
Old 23 юли 2008, 08:04
Номер на групата

Default 2 PSU в един случай?

Hi всеки,

Аз съм сграда моя случай най-скоро от perspex и аз искам да се използва 2 PSU един за PC компоненти и другият кажа 150 вата да текат всички фенове watercooling и LCD дисплеи и т.н. в зависимост от случая ще е голям и на лицевата страна по случая ще бъде 2 140 мм вентилатори, както аз искам да направя нещо различно

Единственият проблем е как ще получите и двете PSU 'към тройка на най-същото време?

ако eneyone nows може ли да ме не моля
Мога да hotwire ги пишете?

Аз ще пост отново скоро, когато съм сграда случая със снимки

Моята система: P * L * A * Z * M * A

Процесор (и):
2.3GhZ AMD
Дънната платка:
Asus
RAM памет:
1 гиг DDR
Графична карта (и):
256MB G-сила
Звукова карта:
звук Blaster 5,1
Hard Drive (и):
1-80GB 1-120GB Western цифрови на
Оптично устройство (а):
на Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
обичай случай & 650 вата PSU
Охлаждане:
DIY watercooling
Мрежа / Интернет:
девице 50mb
Монитор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операционна система (и):
Vista Ultimate
Old 23 юли 2008, 09:04
Новите държави Група

Здравей pete21
Im не експерт, но от това, което четете Айв - откриване и messing с PSU на е рисковано.
Dont желаят да се съмнява вашия опит, но бих подход с внимание.
Наистина обикновено снадка връзка по проекта бутон е най-добрият вариант. Или може би по-голям единен PSU (1000) оставяйки повече място и ще означава по-малко топлина и шум.

Нека ти знаеш как си го като че звучи амбициозно.

Giga095
Old 23 юли 2008, 12:39
Член Група

Ето. От "outonanisland" от Overclockers Австралия форуми -

Айв успешно направи този моден преди да вземете зелени и черни жици от втория Ви PSU (Google PSU hotwiring ако ви не сте сигурни кой жици) и след това да си първични PSU, че свещите в mobo, вземи запалка и се разтапят някои от пластмасовите покрития от зелени и черни жици (същите кабели, както преди) и снадка в средното PSU черен и зелен телове, лента всичко добро и правилно, натиснете бутона на захранването на PC и тя следва да се пожар.

ако на първо го doesn't мощност нагоре, проверете дали преминаването на гърба на двете PSU на е настроена на Включено.
Old 24 юли 2008, 06:35
Модератор Група

http://www.computer-juice.com/forums...omputer-17317/

Половината начин, че темата е връзка към ръководството прави точно това, което искаш да направиш.

Редактиране:: Не, този глупав. Току-що се опита да ви към вашия собствен уеб сайт ...

Как така не знаеш как да направя? Вие като че ли знае малко за PSUs?

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 24 юли 2008, 06:39
Модератор Група

Друго нещо, което ще се показват, че се уверете, че най-малко CPU охладител и критични фенове са на същото захранване като основни компоненти (процесор).

По този начин, ако един PSU умира, най-малко на процесора, няма да получите задушено.

Old 3 август 2008, 14:50
Номер на групата

този за това, как да hotwire едно PSU не как да се получи 2 PSU да тече по същото време с един превключвате

Цитат:
Първоначално Публикувано от serverguy View Post
http://www.computer-juice.com/forums...omputer-17317/

Половината начин, че темата е връзка към ръководството прави точно това, което искаш да направиш.

Редактиране:: Не, този глупав. Току-що се опита да ви към вашия собствен уеб сайт ...

Как така не знаеш как да направя? Вие като че ли знае малко за PSUs?

Old 3 август 2008, 14:51
Номер на групата

и благодаря за това
IO как да wotwire и ще направи по-долу

Цитат:
Първоначално Публикувано от Джими Шапка View Post
Ето. От "outonanisland" от Overclockers Австралия форуми -

Айв успешно направи този моден преди да вземете зелени и черни жици от втория Ви PSU (Google PSU hotwiring ако ви не сте сигурни кой жици) и след това да си първични PSU, че свещите в mobo, вземи запалка и се разтапят някои от пластмасовите покрития от зелени и черни жици (същите кабели, както преди) и снадка в средното PSU черен и зелен телове, лента всичко добро и правилно, натиснете бутона на захранването на PC и тя следва да се пожар.

ако на първо го doesn't мощност нагоре, проверете дали преминаването на гърба на двете PSU на е настроена на Включено.

Old 3 август 2008, 14:56
Номер на групата

Ами това е в основата на едно и също нещо, аз мисля, ако се свърже силата на тръни заедно, когато човек получава обоснован от дънната платка (казвам PSU да включите) на otherone ще бъде обоснован също, че един causeing да бъде включен, както добре. Но ако го направя така, не са тези, idvervidual cuircuit прекъсвачи, свързани пряко с тези контакти, тъй като тя би ги разстояние, въпреки че няма нищо лошо.

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 3 август 2008, 15:50
Модератор Група

Цитат:
Но ако го направя така, не са тези, idvervidual cuircuit прекъсвачи, свързани пряко с тези контакти, тъй като тя би ги разстояние, въпреки че няма нищо лошо.
Какво искаш да кажеш с това? Нейната само като повратен два часа на персонални компютри в същото време ...

Old 3 август 2008, 23:12
Номер на групата

защото, както аз казах е само с 1 място (от само 1 PSU) по веригата прекъсвачи открива всяка разлика между живи и неутрални кабели, всеки от тях ще има по-лека разлика.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Нов случай Cew27 Случаи & Power Доставки 5 27 април 2008 14:27
Най-добрия случай!?!? gaza14 Случаи & Power Доставки 12 5-и парламентарен Апр 2008 09:24
В най-добрия случай за мен Raver Случаи & Power Доставки 5 6 декември 2007 02:24
Търсите случай Влад Случаи & Power Доставки 9 4 Декември 2007 08:22
Най-добрия случай? clintondavidn Случаи & Power Доставки 7 16-ти септември 2007 06:31
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc