![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi всеки, ![]() Аз съм сграда моя случай най-скоро от perspex и аз искам да се използва 2 PSU един за PC компоненти и другият кажа 150 вата да текат всички фенове watercooling и LCD дисплеи и т.н. в зависимост от случая ще е голям и на лицевата страна по случая ще бъде 2 140 мм вентилатори, както аз искам да направя нещо различно ![]() Единственият проблем е как ще получите и двете PSU 'към тройка на най-същото време? ако eneyone nows може ли да ме не моля Мога да hotwire ги пишете? Аз ще пост отново скоро, когато съм сграда случая със снимки
|
| |||
| |||
| Здравей pete21 Im не експерт, но от това, което четете Айв - откриване и messing с PSU на е рисковано. Dont желаят да се съмнява вашия опит, но бих подход с внимание. Наистина обикновено снадка връзка по проекта бутон е най-добрият вариант. Или може би по-голям единен PSU (1000) оставяйки повече място и ще означава по-малко топлина и шум. Нека ти знаеш как си го като че звучи амбициозно. Giga095 |
|
| |||
| |||
| Ето. От "outonanisland" от Overclockers Австралия форуми - Айв успешно направи този моден преди да вземете зелени и черни жици от втория Ви PSU (Google PSU hotwiring ако ви не сте сигурни кой жици) и след това да си първични PSU, че свещите в mobo, вземи запалка и се разтапят някои от пластмасовите покрития от зелени и черни жици (същите кабели, както преди) и снадка в средното PSU черен и зелен телове, лента всичко добро и правилно, натиснете бутона на захранването на PC и тя следва да се пожар. ако на първо го doesn't мощност нагоре, проверете дали преминаването на гърба на двете PSU на е настроена на Включено. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...omputer-17317/ Половината начин, че темата е връзка към ръководството прави точно това, което искаш да направиш. Редактиране:: Не, този глупав. Току-що се опита да ви към вашия собствен уеб сайт ... Как така не знаеш как да направя? Вие като че ли знае малко за PSUs?
|
| |||
| |||
| Друго нещо, което ще се показват, че се уверете, че най-малко CPU охладител и критични фенове са на същото захранване като основни компоненти (процесор). По този начин, ако един PSU умира, най-малко на процесора, няма да получите задушено.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| този за това, как да hotwire едно PSU не как да се получи 2 PSU да тече по същото време с един превключвате ![]() Цитат:
__________________ |
|
| |||
| |||
| и благодаря за това IO как да wotwire и ще направи по-долу ![]() Цитат:
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами това е в основата на едно и също нещо, аз мисля, ако се свърже силата на тръни заедно, когато човек получава обоснован от дънната платка (казвам PSU да включите) на otherone ще бъде обоснован също, че един causeing да бъде включен, както добре. Но ако го направя така, не са тези, idvervidual cuircuit прекъсвачи, свързани пряко с тези контакти, тъй като тя би ги разстояние, въпреки че няма нищо лошо.
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| защото, както аз казах е само с 1 място (от само 1 PSU) по веригата прекъсвачи открива всяка разлика между живи и неутрални кабели, всеки от тях ще има по-лека разлика. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нов случай | Cew27 | Случаи & Power Доставки | 5 | 27 април 2008 14:27 |
| Най-добрия случай!?!? | gaza14 | Случаи & Power Доставки | 12 | 5-и парламентарен Апр 2008 09:24 |
| В най-добрия случай за мен | Raver | Случаи & Power Доставки | 5 | 6 декември 2007 02:24 |
| Търсите случай | Влад | Случаи & Power Доставки | 9 | 4 Декември 2007 08:22 |
| Най-добрия случай? | clintondavidn | Случаи & Power Доставки | 7 | 16-ти септември 2007 06:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |