μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

2 PSU σε μια περίπτωση;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23 Ιούλη 2008, 08:04
Ομάδα Δωρητών

Default 2 PSU σε μια περίπτωση;

Γεια σε όλους

Είμαι κτίριο η δική μου περίπτωση από perspex σύντομα και θέλω να χρησιμοποιήσω 2 PSU ένα για το PC συστατικά και η άλλη που λέει 150watts να τρέχουν όλοι οπαδοί watercooling και LCD οθόνες κλπ ανάλογα με την περίπτωση θα είναι μεγάλη και για το μέτωπο της υπόθεσης θα είναι 2 140 χιλιοστών ανεμιστήρες όπως μου αρέσει να κάνω κάτι διαφορετικό

Μόνο που το πρόβλημα είναι πώς θα έχω τόσο του PSU να γλαρονάκι για την ίδια στιγμή;

eneyone nows αν θα μπορούσε να σας παρακαλώ επιτρέψτε μου να μην
Θα μπορούσα να γράψω hotwire τους;

Θα μετά πάλι σύντομα όταν είμαι σε κτίριο στην περίπτωση των pics

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1 GIG DDR
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB G-force
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY watercooling
Network / Internet:
παρθένο 50mb
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old 23 Ιούλη 2008, 09:04
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια pete21
Im μη ειδικός, αλλά από ό, τι IVE διαβάσετε - το άνοιγμα και Messing με το PSU είναι επικίνδυνη.
Dont επιθυμούν να αμφιβολία σας εμπειρία αλλά θα ήθελα να προσέγγιση με προσοχή.
Σίγουρα μια απλή σύνδεση στο ξεκίνημα συμπλέκω κουμπί είναι καλύτερη επιλογή. Ή ίσως μια μεγαλύτερη ενιαία PSU (1000W) αφήνει περισσότερο χώρο και θα σημαίνει λιγότερη θερμότητα και ο θόρυβος.

Επιτρέψτε μου να μάθω πώς έχεις για όσο ακούγεται φιλόδοξο.

Giga095
Old 23 Ιούλη 2008, 12:39
Μέλος Ομάδα

Ορίστε. Από 'outonanisland »από την Αυστραλία Overclockers Φόρουμ -

IVE γίνει με επιτυχία αυτό το mod πριν, να λάβει το πράσινο και τα μαύρα καλώδια από το δευτερογενή PSU (google PSU hotwiring σας αν δεν είστε σίγουροι για το ποιο καλώδια) και στη συνέχεια να αναλάβει την κύρια PSU που συνδέεται στην mobo σας, πάρτε έναν αναπτήρα και λιώσει κάποια από τα πλαστική επικάλυψη από το πράσινο και τα μαύρα καλώδια (καλώδια ίδια όπως πριν) και στον δευτερογενή συμπλέκω PSU μαύρο και πράσινο σύρματα, ταινία όλα κάτω καλή και σωστή, πατήστε το κουμπί για σας pc και θα πρέπει μέχρι τις πυρκαγιές.

αν κατά την πρώτη αυτή doesn't ισχύ μέχρι και να ελέγχει ότι η μετάβαση στην πλάτη και των δύο PSU της είναι ενεργοποιημένη.
Old 24 Ιούλη 2008, 06:35
Συντονιστής Ομάδας

http://www.computer-juice.com/forums...omputer-17317/

Μισό τρόπο προβλέπεται ότι το νήμα είναι μια σύνδεση σε ένα φροντιστήριο κάνουμε μόνο ό, τι θέλετε να κάνετε.

Edit: Οχι, thats ανόητη. Απλά προσπάθησα να σας σημείο προς τη δική σας ιστοσελίδα ...

Τι δεν ξέρετε πώς να το κάνουμε; Φαίνεται να γνωρίζει λίγα πράγματα για PSUs;

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 24 Ιούλη 2008, 06:39
Συντονιστής Ομάδας

Ένα άλλο πράγμα που θα πρότεινα είναι ότι μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι τουλάχιστον το CPU cooler και ανεμιστήρες είναι κρίσιμη για την ίδια παροχή ρεύματος, όπως τα βασικά συστατικά (επεξεργαστή).

Με αυτόν τον τρόπο, αν ένα PSU πεθαίνει, τουλάχιστον η CPU δεν θα κατσαρόλας.

Old 3 Αυγ. 2008, 14:50
Ομάδα Δωρητών

thats για το πώς να hotwire ένα PSU πώς να μην 2 PSU να τρέχει ταυτόχρονα με ένα διακόπτη

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας serverguy View Post
http://www.computer-juice.com/forums...omputer-17317/

Μισό τρόπο προβλέπεται ότι το νήμα είναι μια σύνδεση σε ένα φροντιστήριο κάνουμε μόνο ό, τι θέλετε να κάνετε.

Edit: Οχι, thats ανόητη. Απλά προσπάθησα να σας σημείο προς τη δική σας ιστοσελίδα ...

Τι δεν ξέρετε πώς να το κάνουμε; Φαίνεται να γνωρίζει λίγα πράγματα για PSUs;

Old 3 Αυγ. 2008, 14:51
Ομάδα Δωρητών

και τις ευχαριστίες της για την εν λόγω
io wotwire τον τρόπο και θα κάνουμε τα παρακάτω

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Jimmy Hat View Post
Ορίστε. Από 'outonanisland »από την Αυστραλία Overclockers Φόρουμ -

IVE γίνει με επιτυχία αυτό το mod πριν, να λάβει το πράσινο και τα μαύρα καλώδια από το δευτερογενή PSU (google PSU hotwiring σας αν δεν είστε σίγουροι για το ποιο καλώδια) και στη συνέχεια να αναλάβει την κύρια PSU που συνδέεται στην mobo σας, πάρτε έναν αναπτήρα και λιώσει κάποια από τα πλαστική επικάλυψη από το πράσινο και τα μαύρα καλώδια (καλώδια ίδια όπως πριν) και στον δευτερογενή συμπλέκω PSU μαύρο και πράσινο σύρματα, ταινία όλα κάτω καλή και σωστή, πατήστε το κουμπί για σας pc και θα πρέπει μέχρι τις πυρκαγιές.

αν κατά την πρώτη αυτή doesn't ισχύ μέχρι και να ελέγχει ότι η μετάβαση στην πλάτη και των δύο PSU της είναι ενεργοποιημένη.

Old 3 Αυγ. 2008, 14:56
Ομάδα Δωρητών

Καλά είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα, νομίζω, εάν συνδέσετε την εξουσία για καρφίτσες μαζί, όταν κάποιος παίρνει γείωση από την μητρική πλακέτα (λέει το PSU για να ενεργοποιήσετε) το otherone θα στηρίζεται επίσης, ότι ένας causeing να ανοίγουν με το ίδιο. Αλλά αν το κάνουμε έτσι, δεν έχουν αυτές idvervidual cuircuit διακόπτες που συνδέονται άμεσα με αυτές τις πρίζες, όπως αυτό που θα τους απομακρύνουν ακόμη και αν δεν είναι κακό.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 3 Αυγ. 2008, 15:50
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αλλά αν το κάνουμε έτσι, δεν έχουν αυτές idvervidual cuircuit διακόπτες που συνδέονται άμεσα με αυτές τις πρίζες, όπως αυτό που θα τους απομακρύνουν ακόμη και αν δεν είναι κακό.
Τι εννοείτε με αυτό; Το μόνο σαν να γυρίζουμε δύο υπολογιστές για την ίδια στιγμή ...

Old 3 Αυγ. 2008, 23:12
Ομάδα Δωρητών

επειδή ο τρόπος που έλεγα ήταν μόνο με τη χρήση του εδάφους 1 (από 1 μόνο PSU) ως διακόπτες κυκλώματος ανιχνεύσουν οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ των ζώντων και ουδέτερο καλώδια, κάθε μία από αυτές θα έχουν μια μικρή διαφορά.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Νέα περίπτωση Cew27 Θήκες & Τροφοδοτικά 5 27 Απρ 2008 14:27
Best περίπτωση!?!; gaza14 Θήκες & Τροφοδοτικά 12 5 Απρ 2008 09:24
Η καλύτερη περίπτωση για μένα Αρσενοκοίτης Θήκες & Τροφοδοτικά 5 6 Δεκ 2007 02:24
Ψάχνετε για μια υπόθεση Vlad Θήκες & Τροφοδοτικά 9 4 Δεκ 2007 08:22
Best υπόθεση; clintondavidn Θήκες & Τροφοδοτικά 7 16η Σεπ 2007 06:31
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.