![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav svima ![]() I'm building moj slučaj uskoro od pleksi i želim koristiti 2 PSU jedan za pc komponente a drugi kažu 150watts izvoditi sve fanove watercooling i LCD zasloni etc kao slučaj će se velike i na prednjoj u slučaju ide biti 2 140mm obožavatelja kao što sam željela učiniti nešto drugo ![]() jedini problem je kako bih ja dobiti obje PSU do čigra dana u isto vrijeme? ako eneyone nows možeš pustiti mene ne molimo hotwire ih ja mogao pisati? ja ću uskoro opet post kad sam zgrade slučaj sa pics
|
| |||
| |||
| Hi pete21 Im no što stručnjak ali od ive read - otvaranje i messing s PSU-a je rizično. Ne želimo sumnjati svoju stručnost ali bih pristupa s oprezom. Zaista jednostavan brakom vezu na gumb Start je najbolja opcija. Ili možda veći single PSU (1000W) ostavljajući više prostora i značilo bi manje topline i buke. Pustiti mene znati koliko imaš na što zvuči kao ambiciozan. Giga095 |
|
| |||
| |||
| Ovdje možete ići. Od 'outonanisland' iz Australije Forums Overclockers - Ive uspješno završite ovaj mod prije, uzeti zelene i crne žice iz svog srednjoškolskog PSU (google PSU hotwiring ako tvoj ne siguran što žice) i onda se vaša primarna PSU utikači da u svoj mobo, dobili lakši i rastopiti neke od plastičnih prevlaka isključivanje zelene i crne žice (žice isto kao i prije) i brakom u srednjoj PSU crne i zelene žice, traka je sve dobro i pravilno gore, pritisnite gumb na svom snagom pc i ona bi trebala planuti. ako se to na prvi power up, provjerite da je prekidač na stražnjoj strani i PSU je postavljen na Uključeno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...omputer-17317/ Na pola puta prema dolje da nit je link na tutorial radiš samo ono što želite učiniti. Edit: Ne, taj tupan. JA pravedan pokušao točku koju prema Vašoj web lokaciji ... Što ne znate kako to učiniti? Vi, čini se da znaju malo o PSUs?
|
| |||
| |||
| Još jedna stvar bih predlažemo je da pazite da barem CPU hladnjak i kritične obožavatelji su na istom napajanje kao temeljne komponente (procesor). Na taj način, ako se PSU umre, barem CPU neće doći pijan.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| taj o tome kako hotwire jednog PSU ne kako doći 2 PSU izvoditi istovremeno sa jednim preklopnik ![]() Quote:
__________________ |
|
| |||
| |||
| i hvala za to io tome kako wotwire i učinit će u nastavku ![]() Quote:
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa to je u osnovi ista stvar, mislim da, ako se spojite na struju igle zajedno, kada se dobije potkrepljene po matičnoj ploči (govori PSU za uključivanje) se otherone će biti utemeljeno previše, da je jedan causeing biti uključen kao dobro. Ali ako to učiniti kao da nemaju one idvervidual cuircuit Breakers spojeni izravno na one utikači, jer bi ih postavili, iako nema ništa pogrešno.
| |||
| |||
| Quote:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| jer tako mi je rekao: samo pomoću 1 teren (sa samo 1 PSU) kao sklop Breakers otkriti sve razlike između žive i neutralni kablovima, svatko će imati neznatno razlika. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi slučaj | Cew27 | Cases & Power Supplies | 5 | 27. travanj 2008 14:27 |
| Najboljem slučaju!?!? | gaza14 | Cases & Power Supplies | 12 | 5. travanj 2008 09:24 |
| Najboljem slučaju za mene | Peder | Cases & Power Supplies | 5 | 6. prosinac 2007 02:24 |
| Traľite slučaju | Vlad | Cases & Power Supplies | 9 | 4. prosinac 2007 08:22 |
| Najboljem slučaju? | clintondavidn | Cases & Power Supplies | 7 | 16. Ruj 2007 06:31 |
| Thread Tools | |
| |