![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| szia mindenkinek ![]() Én magam épület esetén hamar ki perspex és én szeretnénk használni 2 psu egy a PC komponensek és a másik mondani 150watts futtatni az összes rajongó watercooling és LCD kijelzők stb az eset lesz, nagy és az elülső Az ügy lesz 2 140mm rajongók, mint én szeretnék csinálni valami mást ![]() csak a probléma az, hogyan jutok a psu's tern az ugyanabban az időben? ha eneyone nows lehet, hagyja, hogy én nem kérem tudtam hotwire őket írni? I will post again soon, ha én vagyok épület esetében pics
|
| |||
| |||
| Szia pete21 Im nem szakértő, de mi ive olvasni - megnyitása és a messing psu's kockázatos. Nem szeretném, hogy kétségbe vonja a szakértelem, hanem azt a megközelítést, óvatosan. Hiszen egy egyszerű összefonás kapcsolatot a Start gombra a legjobb megoldás. Vagy talán nagyobb egységes PSU (1000W) így több teret, és ez azt jelenti, kevesebb hő és a zaj. Hadd tudja, hogyan van az, mint amilyennek hangzik ambiciózus. Giga095 |
|
| |||
| |||
| Tessék. A "outonanisland" a Overclockers Ausztrália Fórumok - ive sikerült ezt mod előtt, meg a zöld és a fekete vezetékek saját másodlagos psu (google psu hotwiring, ha nem biztos benne, melyik drót), és akkor vegye be, hogy az elsődleges psu plugs be mobo, egy könnyebb és olvadékot néhány műanyag bevonat ki a zöld és a fekete vezetékek (a vezetékek, mint korábban), és összekapcsol a másodlagos PSU, fekete és zöld vezetékek, szalag Mindent összevetve jó és helyes, nyomja meg a gombot, a saját erő db és azt kell tűz ki. ha ez az első ez nem kapcsolják be, ellenőrizze, hogy a switch hátoldalán két psu van állítva. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...omputer-17317/ Félig le, hogy a téma egy linket a bemutató során, amit csak akarok. Edit: Nem, amit te buta. Én csak próbáltam pont felé, akkor a saját honlapján ... Mit nem tudod, hogyan kell csinálni? Úgy látszik, hogy tudom, egy kicsit körül PSUs?
|
| |||
| |||
| A másik dolog, azt javaslom, hogy Ön biztos benne, hogy legalább a CPU hűvösebb és kritikus rajongók ugyanazon az áramellátás, mivel a fő összetevők (processzor). Így, ha valaki meghal, PSU, legalábbis a CPU nem lesznek párolt.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| thats, hogy hogyan hotwire a psu nem hogyan lehet eljutni 2 psu futtatni egy időben, egy kapcsolóval ![]() Idézet:
__________________ |
|
| |||
| |||
| és köszönöm, hogy io wotwire hogyan kell csinálni, és az alábbi ![]() Idézet:
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát ez alapvetően ugyanaz a dolog, azt hiszem, ha csatlakozni a hatalom csap össze, amikor az egyik kap az alaplap földelt (elmondja a tápegység bekapcsolásához) a otherone fogják megalapozni is causeing hogy az egyik, hogy bekapcsolva is. De ha ez nem tetszik, nem kell azokat idvervidual cuircuit megszakítók közvetlenül csatlakozik e dugók, mivel meg õket, még akkor is, ha nincs semmi baj.
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| mert ahogy azt mondtam csak használ 1 föld (csak 1 PSU), mint az áramot észleli a különbség az élő és semleges kábeleket, és minden lesz egy kis különbség. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új ügy | Cew27 | Cases & Power Supplies | 5 | 27. április 2008 14:27 |
| Legjobb esetben!?!? | gaza14 | Cases & Power Supplies | 12 | 5. április 2008 09:24 |
| The Best Case for Me | Raver | Cases & Power Supplies | 5 | 6. december 2007 02:24 |
| Keresek egy eset | Vlad | Cases & Power Supplies | 9 | 4. december 2007 08:22 |
| Legjobb esetben? | clintondavidn | Cases & Power Supplies | 7 | 16. Szeptember 2007 06:31 |
| Téma eszközök | |
| |