![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי לכולם ![]() אני הבניין שלי מקרה בקרוב מחוץ פרספקס ואני רוצה להשתמש 2 PSU אחד עבור רכיבי המחשב ואת השני אומר 150watts לרוץ כל אוהדי watercooling ו LCD מציג וכו כמו במקרה הולך להיות גדולים בחזית במקרה של הולך להיות 2 140mm אוהדים כמו שאני רוצה לעשות משהו שונה ![]() רק הבעיה היא איך אני מקבל את שניהם PSU של שחף ב באותו זמן? אם eneyone nows נתת לי לא בבקשה אני יכול לכתוב hotwire אותם? אני מוכן לכתוב שוב בקרוב כשאני בניין המקרה עם התמונות
|
| |||
| |||
| היי pete21 Im לא מומחה אבל ממה ive לקרוא - נפתח ו PSU של להתעסק עם זה מסוכן. Dont שתרצה ספק המומחיות שלך אבל הייתי מתקרבים בזהירות. בוודאי פשוט מחבר חיבור לעבר התחלה לחצן האפשרות הטובה ביותר. או אולי יותר גדול יחיד PSU (1000W) ומשאיר יותר מקום ו היה אומר פחות חום ו רעש. תודיע לי מה יש לך על זה נשמע כמו שאפתני. Giga095 |
|
| |||
| |||
| הנה לך. מ 'outonanisland' מן Overclockers אוסטרליה פורומים - ive בהצלחה לעשות את זה לפני "המשרד", לקחת את ירוק ושחור חוטי שלך המשנית PSU (Google PSU hotwiring אם לא בטוח איזה חוטי) ולאחר מכן לקחת את העיקרי PSU כי plugs שלך mobo, קבל מצית ו לההמס חלק ציפוי פלסטיק מחוץ ירוק ושחור חוטי (אותו הדבר כמו קודם, חוטי) ו מחבר ב המשנית PSU שחור וירוק חוטי, סרט זה הכל טוב ראוי, היכה את מתג ההפעלה שלך PC והיא צריכה להתלקח. אם בהתחלה זה doesn't כוח למעלה, לבדוק כי המעבר בצד האחורי של שניהם PSU של מוגדר על. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...omputer-17317/ חצי דרך למטה פתיל כי הוא קישור אל הדרכה עושה בדיוק מה שאתה רוצה לעשות. עריכה:: לא, זה טיפשי. אני רק ניסיתי להפנות אותך אל אתר האינטרנט שלך ... מה אתה לא יודע איך לעשות? אתה יודע נראה קצת לגבי PSUs?
|
| |||
| |||
| עוד דבר הייתי מציע להפוך את זה אתה בטוח כי לפחות CPU Cooler ו קריטיים אוהדים נמצאים על אותו החשמל כפי רכיבי הליבה (מעבד). באופן זה, אם אחד מת PSU, לפחות מעבד לא לקבל מאודה.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| thats כיצד hotwire א PSU לא כיצד להשיג 2 PSU להפעיל בו זמנית עם בורר אחד ![]() ציטוט:
__________________ |
|
| |||
| |||
| ותודה על זה IO אופן wotwire ו יעשה את למטה ![]() ציטוט:
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן, זה בעצם אותו דבר, אני חושב, אם אתה מחבר את כוחו על מספרי זיהוי אישיים ביחד, כאשר אחד מקבל על ידי לוח האם (אומר את PSU להפעיל) את otherone יהיה מקורקע גם causeing כי אחד להיות מופעל גם כן. אבל אם אתה עושה את זה ככה, אין אלה idvervidual cuircuit breakers מחובר ישירות למי plugs, כפי שהיא תקבע אותם ממני למרות אין שום דבר לא בסדר.
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| כי את הדרך שאמרתי היה רק באמצעות האדמה 1 (רק 1 מ PSU) כמו מעגל breakers לגלות את כל ההבדל בין לחיות או ניטרלי כבלים, כל אחת מהן תהיה קלה ההבדל. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מקרה חדש | Cew27 | מקרים & ספקי כוח | 5 | -27 לאפריל 2008 14:27 |
| במקרה הטוב ביותר!?!? | gaza14 | מקרים & ספקי כוח | 12 | ה -5 בחודש אפריל 2008 09:24 |
| מקרה הכי טוב בשבילי | Raver | מקרים & ספקי כוח | 5 | 6 דצמבר 2007 02:24 |
| מחפש תיק | Vlad | מקרים & ספקי כוח | 9 | 4th דצמבר 2007 08:22 |
| המקרה הטוב ביותר? | clintondavidn | מקרים & ספקי כוח | 7 | 16 ספטמבר 2007 06:31 |
| שרשרת כלים | |
| |