![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi everyone ![]() I'm pastato savo atveju kai iš Perspex ir noriu naudoti 2 PSU vieną Kompiuteriu komponentai, o kitas sako 150watts paleisti visus gerbėjų Watercooling ir LCD monitorių ir tt, kaip byla bus didelis, ir visą ir byla bus 2 140mm ventiliatoriai, kaip man patinka užsiimti kažkuo kitu ![]() Vienintelė problema yra tai, kaip man gauti tiek PSU's į žuvėdros, tuo pačiu laiku? jei eneyone nows Could you please let me no Galėčiau Šilumos juos rašyti? Aš po netrukus vėl, kai aš pastatas su nuotraukomis atveju
|
| |||
| |||
| Hi pete21 Im ne ekspertas, bet iš to, ką IVE skaityti - atverti ir Messing with PSU's yra rizikingas. Dont nori abejoti savo kompetencija, bet norėčiau požiūris atsargiai. Tikrai paprasta SPLICE sujungimo mygtuką Pradėti, yra geriausias pasirinkimas. O gal ir daugiau vieną PSU (1000W), paliekant daugiau erdvės ir reikštų mažiau šilumos ir triukšmo. Let me know how you got dėl, kaip atrodo ambicingi. Giga095 |
|
| |||
| |||
| Here you go. Nuo "outonanisland" iš Overclockers Australija Forumai - IVE sėkmingai tai padarė prieš mod, imtis žalios ir juodos laidai nuo savo antrinių PSU (Google PSU hotwiring jei jūsų Nežinote, laidus), tada jūsų pagrindinis PSU kad kištukus į savo MOBO, gausite lengvesni ir lydyti kai kurias plastikine danga ne žalia ir juoda laidus (ta pati laidus, kaip ir anksčiau) ir sudurti vidurinėje PSU juodos ir žalios spalvos laidai, juostelės viskas iki geros ir tinkamos, paspauskite maitinimo mygtuką PC ir ji turėtų įkvėpti. jeigu ji bent iš pradžių ji doesnt galia iki, patikrinkite, ar dėl abiejų PSU's yra nustatytas ant nugaros jungiklis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...omputer-17317/ Pusę nustatyta, kad temoje yra nuoroda į Tutorial daryti tai, ką norite daryti. Edit: Ne, thats silly. Aš tiesiog bandė atkreipti jums į savo svetainę ... Kas don't you know how to do? Jūs, atrodo, kad žinote apie PSUs bit?
|
| |||
| |||
| Kitas dalykas, siūlyčiau, kad įsitikinkite, kad bent CPU cooler ir kritinių ventiliatoriai ant paties elektros tiekimo, kaip pagrindinius komponentus (procesorius). Tokiu būdu, jei vienas PSU miršta mažiausiai procesoriaus negausite troškinti.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Thats kaip Šilumos PSU ne tai, kaip gauti 2 PSU veikti tuo pačiu metu vienas jungiklis ![]() Citata:
__________________ |
|
| |||
| |||
| ir ačiū už tai IO kaip wotwire ir darys toliau ![]() Citata:
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na tai iš esmės tas pats, manau, jei jungiatės į kaiščių galia kartu, kai vienas gauna pakilti į pagrindinę plokštę (pasakoja PSU Norėdami įjungti) otherone bus pagrįstas irgi causeing kad vienas turi būti įjungta taip pat. Bet jei tau patinka, kad neturi tų idvervidual cuircuit išjungikliai tiesiogiai prijungtas prie tų kamščių, kadangi ji nustato jų išjungti, nors nėra nieko blogo.
| |||
| |||
| Citata:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| nes, kaip sakiau, buvo naudojamos tik 1 vietoje (nuo 1 PSU) kaip Circuit Breakers aptikti bet tarp gyvų ir neutrali laidai skirtumas, kiekvienas iš jų turės šiek tiek skiriasi. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujos bylos | Cew27 | Cases & Power Supplies | 5 | Balandis 27, 2008 14:27 |
| Geriausiu atveju!?!? | gaza14 | Cases & Power Supplies | 12 | 5 balandis 2008 09:24 |
| Geriausiu atveju for Me | Raver | Cases & Power Supplies | 5 | 6 gruodis 2007 02:24 |
| Ieškote atveju | Vlad | Cases & Power Supplies | 9 | Gruodis 4, 2007 08:22 |
| Geriausiu atveju? | clintondavidn | Cases & Power Supplies | 7 | 16 rugsėjis 2007 06:31 |
| Temos įrankiai | |
| |