![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi everyone ![]() Es esmu ēka savu gadījumā drīz no Perspex un es vēlos izmantot 2 psu viens pc detaļām un otrs saka 150watts braukt visiem ventilatoriem watercooling un LCD displeju utt kā lietu būs liels un uz priekšējā un lieta būs 2 140mm fans kā es vēlētos kaut ko darīt dažādos ![]() Vienīgā problēma ir, kā tas man abi psu's to zīriņš plkst pašā laikā? ja eneyone nows Vai jūs ļaujiet man nē ", lūdzu Es varētu hotwire viņiem rakstīt? Es post drīz atkal, kad es esmu ēkas gadījumā attēli
|
| |||
| |||
| Hi pete21 Im nav eksperts, bet no tā, ko ive read - atvēršana un messing ar psu's ir riskanti. Dont vēlas apšaubīt savu pieredzi bet es pieeju piesardzīgi. Protams vienkārši salaist savienojuma sākumā poga ir labākais risinājums. Vai varbūt lielāks vienu PSU (1000W), atstājot vairāk telpas un nozīmētu mazāku karstumu un troksni. Ļaujiet man zināt, kā jums cik vien tas skan ambiciozi. Giga095 |
|
| |||
| |||
| Here you go. No "outonanisland" no Overclockers Austrālija Forums - IVE veiksmīgi izdarījusi mod, pirms pieņemt zaļo un melno vadu no savas vidējās PSU (google psu hotwiring ja jūsu nav pārliecināts, kura vadi), un tad veic savu primāro psu, ka sveces savā MOBO, saņemiet vieglākas un kušanas dažas plastmasas pārklājumu pie zaļā un melno vadu (tas pats vadi, kā pirms tam) un salaist ar sekundāro psu melnā un zaļā vadi, lentes to visu labi un pareizi, hit jauda pogu pc un viņa uguns augšu. ja tā sākotnēji ir doesn't jauda augšu, pārliecinieties, ka ieslēgt atpakaļ gan psu's ir iestatīts uz on. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...omputer-17317/ Puse paredz, ka pavediens tā ir saite ar pamācību darīt tikai to, ko vēlaties darīt. Edit: Nē, thats muļķīgi. Es tikai centos norādīt Jums uz Jūsu mājas lapu ... Ko tu zini kā to izdarīt? Jums šķiet, zināt mazliet par PSUs?
|
| |||
| |||
| Vēl viena lieta, ko es ieteiktu ir, ka jūs pārliecināties, ka vismaz CPU dzesētāja un kritisko fani atrodas pašā barošanas kā galveno sastāvdaļu (procesors). Tādā veidā, ja viens PSU mirst vismaz CPU neiekļūs sautēts.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Tas ir par to, kā hotwire psu nevis tas, kā nokļūt 2 psu palaist tajā pašā laikā ar vienu slēdzi ![]() Quote:
__________________ |
|
| |||
| |||
| un paldies, ka io kā wotwire un darīs tālāk ![]() Quote:
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu tas ir principā tas pats, es domāju, ja jums pieslēgties jauda kniepadatas kopā, kad viens kļūst pamatots ar mātesplati (sakot PSU, lai ieslēgtu) otherone būs pamatots arī, causeing ka viens ir ieslēgtas kā labi. Bet, ja jums tas nepatīk, nav tās idvervidual cuircuit slēdži, kas savienota tieši ar šīm sveces, jo tas, kas viņiem uzsākt kaut nav nekas nepareizs.
| |||
| |||
| Quote:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| jo, kā es jau teicu bija tikai izmantojot 1 laukums (tikai no 1 PSU) kā automātiskie slēdži atklāt atšķirību starp dzīvo un neitrāla kabeļi katrs būs neliela atšķirība. |
![]() |
|
| Bookmarks |