![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj všetci ![]() I'm budovanie vlastnej prípad čoskoro z plexisklo a chcem použiť 2 PSU jeden pre PC komponenty a druhý říct 150w spustiť všetkých fanúšikov watercooling a LCD displeja atď, ako sa prípad bude veľké a na prednej v danom prípade bude činiť 2 140 mm ventilátory, ako som chcela robiť niečo iné ![]() Jediným problémom je, jak bych si to na oboch PSU tern súčasne? ak eneyone nows mohol by ste mi prosím dajte Mohol som hotwire im napísať? i post bude opäť čoskoro keď som v budove u pics
|
| |||
| |||
| Ahoj pete21 Im žiadny expert, ale z toho, čo čítať IVE - otvorenie a nepovolanými PSU to je riskantné. Dont chcú pochýb svoju odbornosť, ale aj prístup by s opatrnosťou. Iste jednoduché napojenie pripojenie na tlačidlo Štart, je najlepšou voľbou. Alebo možno väčšia jednom PSU (1000W) ponecháva väčší priestor a bude znamenať menej tepla a hluku. Dajte mi vedieť, ako sa máš, ako to vyzerá na ambiciózny. Giga095 |
|
| |||
| |||
| Tu to máš. Z 'outonanisland' z Overclockers Austrália Fórum -- IVE úspešne vykonať tento mod pred vziať zelené a čierne drôty zo svojho stredoškolského PSU (google PSU hotwiring ak vaša nie ste istí, ktoré drôty) a potom sa svojim hlavným PSU, že sa pripája k vašej Mobo, dostať ľahšie a roztaviť niektoré z plastického povlakování vypnuté zelené a čierne drôty (drôty rovnaké ako prv) a napojenie na sekundárnom PSU čiernej a zelenej drôty, pásky všetko do dobré a správne, stlačte vypínacie tlačidlo na vašom ks a ona by sa do ohňa. ak je to na prvý doesnt moc hore, skontrolujte, či je prepínač na zadnej strane oboch PSU to je zapnuté. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...omputer-17317/ Na pol cesty nadol, že vlákno je odkaz na tutorial robí len to, čo chcete robiť. Edit:: Nie, to je hlúpe. Len som sa snažil chvíli si na svoje vlastné internetové stránky ... Čo ty vieš, ako to urobiť? Vyzerá to vedieť trochu o PSUs?
|
| |||
| |||
| Iná vec by som navrhnúť, je, že vás uistiť, že aspoň CPU chladiča a kritické fanúšikovia sú na rovnakej napájanie ako základné komponenty (procesor). Tak, ak jeden PSU umře, aspoň CPU nebude mať podušený.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| to je o tom, ako hotwire jeden PSU ne, ako sa dostať 2 PSU bežať súčasne s jedným switch ![]() Citácia:
__________________ |
|
| |||
| |||
| a vďaka za týmto io tom, ako wotwire a bude robiť ďalej ![]() Citácia:
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak je to v podstate to isté, myslím, že v prípade pripojenia napájania na pinech dohromady, keď sa dostane do uzemnenej doske (hovorí PSU zapnúť) na otherone bude založené aj, že jeden causeing byť zapnutá rovnako. Ale ak sa vám to páči, nemajú tieto idvervidual cuircuit lámačky pripojený priamo na tie sviečky, pretože by ho nastaviť aj keď tam nie je nič zlého.
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Mimochodom, pretože som hovoril bol iba pomocou 1 teréne (len 1 PSU) ako ističe odhaliť prípadné rozdiely medzi živými a neutrálne káble, každý z nich bude mať mierny rozdiel. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nové veci | Cew27 | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 27. apríla 2008 14:27 |
| Najlepšom prípade!?? | gaza14 | Prípady & Napájacie zdroje | 12 | 5. apríla 2008 09:24 |
| Najlepšia vec pre mňa | Homosexuál | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 6. December 2007 02:24 |
| Hľadáte pre prípad | Vlad | Prípady & Napájacie zdroje | 9 | 4. december 2007 08:22 |
| Najlepšie vec? | clintondavidn | Prípady & Napájacie zdroje | 7 | 16. September 2007 06:31 |
| Thread Tools | |
| |