![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поздрав свима ![]() И'м буилдинг мој случај ускоро од плекси и желим користити 2 псу један за пц компоненте а други кажу 150уаттс изводити све фанове уатерцоолинг и ЛЦД екрани етц као случај ће се велике и на предњој у случају иде бити 2 140мм обожаватеља као што сам желела да учини нешто друго ![]() једини проблем је како бих ја добити обе псу до ЦИГРЕ дана у исто време? ако енеыоне ноус можеш пустити мене не молимо хотуире их ја могао писати? ја ћу ускоро опет пост кад сам зграде случај са пицс
|
| |||
| |||
| Бок пете21 Им но што стручњак али од иве реад - отварање и мессинг са псу-а је ризично. Не желимо сумњати своју стручност али бих приступа са опрезом. Заиста једноставан брака везу на дугме Старт је најбоља опција. Или можда већи сингле псу (1000У) остављајући више простора и значило би мање топлоте и буке. Јави ми колико имаш на што звучи као амбициозан. Гига095 |
|
| |||
| |||
| Овде можете ићи. Од 'оутонанисланд' из Аустралије Форумс Оверцлоцкерс -- Иве успешно завршите овај мод пре, узети зелене и црне жице из свог средњошколског псу (гоогле псу хотуиринг да твој не сигуран шта жице) и онда се ваша примарна псу утикачи да у свој мобо, добили лако и растопити неке од пластичних Превлака искључивање зелене и црне жице (жице исто као и пре) и брака у средњој псу црне и зелене жице, трака је све добро и правилно горе, притисните дугме на свом снагом пц и она би требало планути. ако се то на први поуер уп, проверите да је прекидач на задњој страни и псу је подешен на Укључено. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...омпутер-17317/ На пола пута према доле да нит је линк на туториал радиш само оно што желите да урадите. Едит: Не, тај тупан. ЈА праведан суђен тачку коју према вашој веб локацији ... Што не знате како да то урадите? Ви, чини се да знају мало о ПСУс?
|
| |||
| |||
| Још једна ствар бих предлажемо је да пазите да барем ЦПУ хладњак и критичне обожаватељи су на истом напајање као основне компоненте (процесор). На тај начин, ако се псу умре, барем ЦПУ неће доћи пијан.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| тај о томе како да хотуире једног псу не како доћи 2 псу изводити истовремено са једним комутатор ![]() Куоте:
__________________ |
|
| |||
| |||
| и хвала за то и о томе како да уотуире и учиниће у наставку ![]() Куоте:
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па то је у основи иста ствар, мислим да, ако се спојите на струју игле заједно, када се добије поткрепљене по матичној плочи (говори псу за укључивање) се отхероне ће бити засновано превише, да је један цаусеинг бити укључен као добро. Али ако то урадите као да немају оне идвервидуал цуирцуит Бреакерс повезани директно на оне утикачи, јер би их поставили, иако нема ништа погрешно.
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| јер тако ми је рекао: само помоћу 1 терен (са само 1 псу) као склоп Бреакерс показати све разлике између живе и неутрални кабловима, свако ће имати незнатно разлика. |