![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| merhaba herkes ![]() Ben Yakında camdan hafif dayanıklı şeffaf ve i kendi halinde inşa ediyorum PC bileşenleri ve 2 PSU kullanmak için diğer bir 150watts büyük olacak ve ön tarafındaki durumda tüm fanlar watercooling ve LCD ekranları vb çalıştırmak için söylemek istiyorum davanın 2 140mm fanlar gibi farklı bir şey yapmak gibi olacak ![]() Tek sorun nasıl iki PSU, aynı zamanda üçlü için tanınacak mı? Eğer eneyone nows bana lütfen hayır misin Onları yazmak hotwire ki? Ben kısa bir süre sonra tekrar ben resimler ile halinde inşa ediyorum yazı olacak
|
| |||
| |||
| Merhaba pete21 Im hiçbir uzman ama ne yazıyorsa ive kimden - açmak ve PSU's tehlikelidir karıştırmasını. Dont şüphe için uzmanlık ama dikkatli bir yaklaşım istiyorum. Şüphesiz başlangıç düğmesine bir basit uçlarını bağlantı en iyi seçenektir. Veya belki de daha büyük bir tek PSU (1000W) daha fazla oda bırakarak ve daha az ısı ve gürültü anlamına gelir. Gibi iddialı sesler beni nasıl bindi bildirin. Giga095 |
|
| |||
| |||
| İşte. Bu Overclockers Avustralya Forumlar gelen 'Kimden outonanisland' ive başarıyla öncesine ikincil PSU kimden (Google PSU hotwiring eğer bu teller) ve daha sonra bu mobo haline fişlerini, ve hafif bazı plastik kaplama bir eriyik elde birincil PSU almak emin değil, yeşil ve siyah teller çekmek bu şık yapılır daha önce olduğu gibi yeşil ve siyah teller kapalı (aynı teller) ve uçlarını ikincil PSU siyah ve yeşil teller, her bir bant iyi ve düzgün, basın üzerindeki güç düğmesi PC ve o kadar ateş gerekir. ona bu kadar kontrol güç doesnt önce her iki PSU on olarak ayarlanır ve arka yüzündeki açın. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...omputer-17317/ Yarım şekilde Konuyu bir eğitimde sadece ne yapmak istiyorsun yapan bir bağlantıdır. Düzenle:: Hayır, şu aptal. Ben sadece kendi web sitenize doğru bir noktaya kadar çalıştı ... Ne değildir ne yapılması gerektiğini biliyor musunuz? Sen PSUs hakkında biraz bilgi görünüyor?
|
| |||
| |||
| Tavsiye ediyorum başka bir şey emin olun bu CPU soğutucu ve en önemli taraftar temel bileşenleri (işlemci) aynı güç kaynağı bulunmaktadır. Bu şekilde, bir PSU en az CPU küfelik edilmeyen ölür.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| nasıl bir PSU hotwire için şu nasıl bir geçiş ile aynı anda 2 PSU almak için değil ![]() Alıntı:
__________________ |
|
| |||
| |||
| ve bunun için teşekkürler io nasıl ve wotwire için aşağıdaki yapacak ![]() Alıntı:
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Peki bu temelde aynı şey varsa birlikte, ne zaman bir anakart tarafından topraklanmış olur bacağında güç bağlanmak, ben (on) otherone açmak için PSU söylüyorum çok topraklanmış olacak, bir de açık olması için causeing düşünüyorum. Bu halde hiçbirşey yanlış onları yola ediyorum Ama eğer böyle yapar, bu idvervidual cuircuit kesiciler doğrudan bu fişleri bağlı yok.
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| çünkü Söylediğim gibi, sadece (sadece 1 PSU) olarak devre kesiciler canlı ve tarafsız kablolar arasında herhangi bir fark tespit 1 zemin kullanan, her biri bir miktar fark olacaktır. |
![]() |
|
| Bookmarks |