![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Усім ![]() Я будую свою справу незабаром з плексигласу, і я хочу використовувати 2 БП для одного ПК компоненти, а інший сказав 150watts для запуску всіх любителів watercooling і РК-дисплеїв і т.д. в залежності від обставин буде великий, і на передній справа буде 2 140mm вентиляторами, як я хотів зробити щось різні ![]() Єдина проблема полягає як би я отримати обидва блоки живлення до крячок на тому ж часу? якщо eneyone nows може ви мені ні, будь ласка Я міг Hotwire їх писати? я буду після знову скоро, коли я будую у випадку з фото
|
| |||
| |||
| Привіт pete21 Їм не фахівець, але з того, що Ive читати - відкриття і дурнем з БП є ризикованим. Dont хочемо, щоб сумніватися у своєму досвіді, але я б підхід з обережністю. Звичайно, просте підключення для зрощування на кнопку "Пуск" є кращим варіантом. Чи, може бути більшим одного БП (1000W), залишаючи більше місця і буде означати менше тепла і шуму. Дозвольте мені знати, як ви отримали на це звучить як амбіційний. Giga095 |
|
| |||
| |||
| Вот. Від "outonanisland 'з оверклокерів Австралія-форуми Ive успішно зроблено до цього мода, візьми зелений та чорний дроти від вашого середнього блоку живлення (PSU hotwiring Google, якщо ви не впевнені, які дроти), а потім забрати свій первинний блок живлення, що підключається до вашої плат, отримати легше і талих деякі з пластикового покриття Off зелений та чорний дроти (проводи ж як і раніше) і замкнути на вторинному PSU чорні та зелені дроти, магнітофон всі гарні і належне, натисніть кнопку живлення, на вашому PC і вона повинна запустити. якщо він спочатку doesn't подачі живлення, переконайтеся, що перемикач на задній панелі блоку харчування і є набір значення Вкл. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...omputer-17317/ Наполовину цей потік посилання на підручнику робити тільки те, що ви хочете зробити. Зміна:: Ні, Thats нерозумно. Я просто спробував направити вас до ваших власним сайтом ... Що ви не знаєте, як це зробити? Ви, здається, знаю трохи про БП?
|
| |||
| |||
| Ще я хотів би запропонувати, що ви переконаєтеся, що принаймні кулера процесора і вентиляторів критичної в той же блок живлення в якості основного компонента (процесора). Таким чином, якщо один блок живлення вмирає, щонайменше процесор не отримає тушкована.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Thats про те, як Hotwire PSU не в тому, щоб отримати 2 PSU запустити в той же час з одного перемикача ![]() Цитата:
__________________ |
|
| |||
| |||
| і на тому спасибі IO Як wotwire і зробимо нижче ![]() Цитата:
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, це в основному те ж саме, я думаю, якщо ви підключите влади на шпильки разом, коли хтось обгрунтувати плати (говорю БП для включення) otherone буде грунтуватися також, що однією causeing бути включені також. Але якщо ви робите це так, не мають цих idvervidual cuircuit вимикачів підключені безпосередньо до цих запалення, як було б встановити їх покинути, хоча немає нічого поганого.
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| тому що, як я казав, було тільки з використанням 1 майданчик (тільки з 1 ПГУ) як вимикачів виявити ніякої різниці між живим і нейтральні кабелі, кожна з яких буде мати невеликі відмінності. |