![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Трябва да знаете, ако 20-пинов PSU ще работи по 24 пина дънната платка, без адаптер. Виждала съм снимки казва, че тя работи не само с помощта на първите 4 или последните 4, което е. Подобно на това:http://www.hardwareanalysis.com/content/image/11254/ Има ли някой наистина знае дали то работи? DONT искат да унищожат mobo. :) Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Той трябва да работи добре, на съединителя може само да отида на един начин, така че няма да я повреди.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Ако бях аз, бих се закупуват 20-24 пинов адаптер олово. Те само струва малко.
|
| |||
| |||
| Да работи IV прави, че преди 20-пинов PSU включен в ASUS p5vd1-X 24 пина просто се уверете, че можете да я тури на самия край и връзките съответстват. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Как ще знае кои края да го? Процес и грешка?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ако си направил опит и грешка, че би означавало, принуждавайки го и разчупваха той просто съвпадение го сложи площадите в квадрати и заоблени такива в заоблени такива.
| |||
| |||
| O обред. Мислех, че всичко това е кръг дупки не се реализира там бяха квадратни дупки. |
|
| |||
| |||
| В конектор е изнервящ, така, че има само един начин да го вмъкнете в конектора слот. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Новите дънни платки | thingie2 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 13 Feb 2008 12:34 |
| В търсене на нови дънни платки | buchanan | Процесори, дънни платки & RAM | 64 | 8 октомври 2007 03:52 |
| Дънната платка и SLI | xactly | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 22-ри септември 2007 15:53 |
| Просто имам нов дънната платка ... | sam182666 | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 13 Сеп 2007 08:16 |
| Дънната платка и процесора? | charlesbw | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 16-то Aug 2007 18:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |