![]() |
|
| |||
| |||
| Πρέπει να ξέρω αν ένα 20 pin PSU θα εργαστεί για το 24 pin μητρική πλακέτα, χωρίς έναν προσαρμογέα. Έχω δει φωτογραφίες λέγοντας ότι λειτουργεί απλά με το να μην χρησιμοποιούν τις πρώτες 4 ή 4 τελευταία, ποια είναι. Όπως αυτό:http://www.hardwareanalysis.com/content/image/11254/ Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν αυτό δουλεύει; DONT θέλουν να καταστρέψουν το mobo. :) Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει προστίμου, η σύνδεση μπορεί να πάει μόνο σε έναν τρόπο που δεν θα βλάψει αυτό.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Αν ήμουν εγώ, θα ήθελα να αγοράζει 20-24 ακίδων οδηγήσει. Είναι μόνο ένα μικρό κόστος.
|
| |||
| |||
| Ναι λειτουργεί iv γίνει αυτό πριν από 20 pin PSU συνδέεται σε asus p5vd1-x 24 pin απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε θέσει το σωστό για το τέλος και οι συνδέσεις ταιριάζουν. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πώς θα ξέρω που να θέσει τέλος σε αυτό; Δίκη και λάθους;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αν έκανε λάθος και ότι η δίκη θα σήμαινε αναγκάζουν σε διάλυση και απλά αγώνα μέχρι που οι πλατείες στις πλατείες και η στρογγυλοποίηση σε εκείνα τα στρογγυλεμένα αυτά.
| |||
| |||
| o τελετουργικό. Νόμιζα ότι ήταν όλες κύκλο τρύπες δεν συνειδητοποίησαν πλατεία υπήρχαν τρύπες. |
|
| |||
| |||
| Η υποδοχή είναι keyed, ώστε να υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να το τοποθετήσετε στη σύνδεση του διαθέσιμου χρόνου χρήσης. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα μητρική πλακέτα | thingie2 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 13 Φεβ 2008 12:34 |
| Ψάχνετε για νέα μητρική πλακέτα | Buchanan | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 64 | 8 Οκτ 2007 03:52 |
| Motherboard και SLI | xactly | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 22η Σεπ 2007 15:53 |
| Μόλις έχεις νέα μου μητρική πλακέτα ... | sam182666 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 13 Σεπ 2007 08:16 |
| Motherboard ή CPU; | charlesbw | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 16 Αυγ 2007 18:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |