![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Trebam to znati ako 20 pin PSU će raditi na 24 pin matična ploča, bez adaptera. Vidio sam slike u kojem se kaže da to radi jednostavno ne koristite prvi 4 ili posljednja 4, ovisno o tome koji je to. Ovako:http://www.hardwareanalysis.com/content/image/11254/ Se bilo tko znati ako to stvarno funkcionira? dont žele uništiti mobo. :) Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To treba da rade dobro, u konektor može ići samo na jedan način, tako da nećete oštetiti ga.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Ako je meni, ja bih se kupovine 20-24 pinski adapter vodstvo. Oni su samo trošak malo.
|
| |||
| |||
| Da to radi iv učinio da prije 20 pin PSU priključen na p5vd1 ASUS x 24-pin samo pazite da ga izravno na kraju i veze podudarati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kako biste znali koja kraju da ga u? Suđenje i pogreške?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ste suđenja i pogreške koje bi značilo prisiljavajući ga i razbijali ga jednostavno podudaraju ga stavim trgova u trgovi i one oble u zaokruľuje one.
| |||
| |||
| o obred. Sam mislio to je bio svi krug rupe nisu shvatili su četvornih rupa. |
|
| |||
| |||
| The konektor je ključem, tako da postoji samo jedan način da ubacite ga u konektor utor. |