![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tudnom kell, ha egy 20 tűs tápegység dolgozik egy 24 tűs alaplapi, anélkül, hogy egy adapter. Láttam képeket mondván, hogy működik egyszerűen nem használja az első 4 vagy az utolsó 4, amelyik az. Így:http://www.hardwareanalysis.com/content/image/11254/ Csinál akárki tud ha ez tényleg működik? dont akar elpusztítani a mobo. :) Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Meg kell jól működik, a csatlakozó csak megy egy út így ez nem károsíthatja.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Ha ez nekem, én lennék vásárlásakor 20-24 tűs adapter vezet. Csak egy kis költség.
|
| |||
| |||
| yeah it works iv tenni, hogy mielőtt egy 20 tűs tápegység csatlakoztatva egy asus p5vd1-x 24 tűs csak győződjön meg róla, Kapd el a végén, és a kapcsolatok egyeznek meg. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Honnan tudod, melyik végét ez az érték? Próba-és hiba?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha nem próbálgatással ez azt jelentené, arra kényszerítve azt, majd eltörte egyszerűen match it up tesz négyzetének a terek és a kerek is a kerek is.
| |||
| |||
| o rítus. Azt hittem, hogy minden körben lyukakat nem vette észre voltak négyzetes lyukak. |
|
| |||
| |||
| A csatlakozó írtunk, hogy csak egy módja annak, hogy helyezze be a csatlakozó aljzatba. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új alaplap | thingie2 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 13. február 2008 12:34 |
| Keresek az új alaplap | Buchanan | Processzorok, alaplapok és RAM | 64 | 8. október 2007 03:52 |
| Alaplap és SLI | xactly | Processzorok, alaplapok és RAM | 8 | 22. Szeptember 2007 15:53 |
| Most az új alaplap ... | sam182666 | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 13 Sep 2007 08:16 |
| Alaplap vagy CPU? | charlesbw | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 16. augusztus 2007 18:46 |
| Téma eszközök | |
| |