![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Man reikia sužinoti, ar 20 pin PSU dirbs 24 pin plokštėje, be adapterio. Aš mačiau nuotraukas sakydamas, kad tai veikia, tiesiog ne pagal pirmąsias 4 arba 4 paskutiniai, kas tai yra. Like this:http://www.hardwareanalysis.com/content/image/11254/ Ar kas nors tikrai žinote, jeigu jis veikia? dont wanna sunaikinti MOBO. :) Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jis turi dirbti gerai, jungtis gali eiti į vieną pusę taip, kad nepakenks jis.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Jei jis buvo, aš būčiau perkamosios 20-24 PIN ADAPTOR švino. Jie tik kaina maža.
|
| |||
| |||
| Taip jis dirba IV padaryta, kad prieš 20 pin PSU prijungti prie Asus p5vd1-x 24 pin tiesiog įsitikinkite, kad įdėti ją į dešinę pabaigoje ir jungtys match up. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip jūs žinote, kurios pabaigoje pateikti ją? Bandymų ir klaidų?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei dar bandymų ir klaidų, kad tai reikštų, verčia jį ir pažeidžiantiems tai tiesiog rungtynių jį įdėti į aikščių aikščių ir tie apvalus ir tie suapvalinti.
| |||
| |||
| o apeigos. Maniau, kad visas ratas skylių nebuvo realizuoti buvo kvadratinės skylės. |
|
| |||
| |||
| Jungtis užpleištuotos, kad yra tik vienas būdas įterpti jį į jungties lizdą. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujos plokštės | thingie2 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 13 vasaris 2008 12:34 |
| Ieškote naujų plokštės | Buchanan | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 64 | 8 spalis 2007 03:52 |
| Motherboard ir SLI | xactly | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | 22 rugsėjis 2007 15:53 |
| Just got savo naują plokštę ... | sam182666 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 13 rugsėjis 2007 08:16 |
| Pagrindinė plokštė ar procesorius? | charlesbw | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | Rugpjūtis 16, 2007 18:46 |
| Temos įrankiai | |
| |