![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Muszę wiedzieć, czy 20-pin PSU zadziała na 24 pin płyta, bez adaptera. Widziałem zdjęcia, że to działa, po prostu nie używając pierwszego 4 lub 4 ostatnie, co to jest. Podobnie jak ten:http://www.hardwareanalysis.com/content/image/11254/ Czy ktoś naprawdę wiedzieć, czy to działa? Nie chce zniszczyć Mobo. :) Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To powinno działać dobrze, złącza mogą iść tylko na jeden sposób, aby nie spowodować jego uszkodzenie.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Jeśli to do mnie, byłbym zakupu 20-24 pin adaptor ołowiu. Oni tylko koszt trochę.
|
| |||
| |||
| Tak to działa iv zrobić, że przed 20-pin PSU podłączone do asus p5vd1-x 24 pin tylko upewnić się, że je prawo i na końcu połączenia odpowiadają. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak wiesz, które kończą się umieścić go w? Prób i błędów?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli nie prób i błędów, które oznacza, zmuszając go i łamiącym po prostu dopasować go umieścić w kwadraty placów i zaokrągla się w zaokrągla się.
| |||
| |||
| o obrządku. Myślałem, że to wszystko było koło dziury nie było zrealizować kwadratowe otwory. |
|
| |||
| |||
| Łącznik jest wyczerpiesz, tak że istnieje tylko jeden sposób, aby wstawić go do gniazda złącza. |