![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Potrebujem vedieť, či a 20 pin PSU bude pracovať na 24-pin základnú dosku, bez adaptéra. Videl som fotky, že to funguje jednoducho nepoužívajú prvej 4 alebo posledné 4, podľa toho, čo to je.
Podobne ako tento:http://www.hardwareanalysis.com/content/image/11254/ Má niekto naozaj vedieť, či to funguje? dont chcú zničiť Mobo. :) Vďaka |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Malo by pracovať v pohodě, konektor môže ísť len o jednu cestu, takže nepoškodí ju.
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citácia:
Keby to bol já, já bych se nákupe 20-24 pin adaptor olovo. Sú len malú cenu.
|
|
|
|||
|
|||
|
jo to funguje iv urobiť, že pred 20 pin PSU zapojený do asus p5vd1 x 24-pin len uistite sa, že ste ju priamo na konci a na spojoch do zápasu.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ako by ste vedieť, ktorý koniec, aby ju na? Pokusov a omylov?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ak ste pokusov a omylov, ktoré by znamenalo, nútil ju a porušujú je prostě zápas to dal štvorcov v štvorcov a zaoblené sú v oblému kolegovia.
|
|||
|
|||
|
o obrad. Myslel som, že to všetko bola kružnica otvorov neboli realizáciu bolo štvorcové otvory.
|
|
|
|||
|
|||
|
Konektor je netrpezlivý, tak, že existuje len jeden spôsob, ako vložiť do konektora slot.
|