![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА потреба за кноткле ако 20 пин псу ће радити на 24 пин матична плоча, без адаптера. Видио сам слике у којем се каже да то ради једноставно не користите први 4 или последња 4, зависно о томе који је то. Овако:хттп://ууу.хардуареаналысис.цом/цонтент/имаге/11254/ Се било ко кноткле да то стварно функционише? донт желе уништити мобо. :) Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То треба да раде добро, у конектор може да иде само на један начин, тако да нећете оштетити га.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Ако је мени, ја бих се куповине 20-24 пински адаптер вођство. Они су само костим мало.
|
| |||
| |||
| Да то ради ив учинио да пре 20 пин псу прикључен на п5вд1 Асус кс 24-пин само пазите да га директно на крају и везе се подудара. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да бисте знали која крају да га у? Суђење и грешке?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте суђења и грешке које би значило присиљавајући га и разбијали га једноставно подударају га ставим тргова у тргови и оне обле у заокрул̌ује оне.
| |||
| |||
| о обред. ЈА мисао то је био сви круг рупе нису схватили су квадратних рупа. |
|
| |||
| |||
| Тхе конектор је кључем, тако да постоји само један начин да убаците га у конектор слот. |