![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Bir 20 pinli PSU 24 pinli anakart üzerinde bir adaptör olmadan çalışacağını biliyorum gerekir. Fotoğraf bu basit değil, ilk 4 veya en son 4, bu hangisi daha kullanarak çalışır söyleyerek gördük.
Bunun gibi:http://www.hardwareanalysis.com/content/image/11254/ Eğer çalışırsa herkes gerçekten biliyor mu? dont bu mobo yok etmek istiyorum. :) Teşekkürler |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Böylece zarar won't İyi çalışması gerektiğini, Konektör yalnızca bir yolda devam edebilirsiniz.
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Alıntı:
Eğer, bir 20-24 pinli adaptör yol alma duyarım bendim. Sadece küçük bir maliyet.
|
|
|
|||
|
|||
|
bu IV önce 20 pinli PSU bir ASUS p5vd1 takılı-x 24 pinli sadece sağ sonunda ve koyun bağlantıları eşlediğinizden emin yapılır çalışır evet.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nasıl size söylemek için son biliyorsun? Deneme ve hata?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Eğer deneme ve hata yaptım bu zorlamadan anlamına gelir ve bu kadar basit bir maç kırma ve yuvarlak olanlar ve yuvarlak olanlar ve kareler içindeki karelere koymak.
|
|||
|
|||
|
O bir tören. Ben tüm daire delikleri var kare delik olduğunu fark didn't sanıyordum.
|
|
|
|||
|
|||
|
Konektör, böylece konektör yuvasına takın sadece bir yoludur keyed olduğunu.
|