![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
| Преглед на резултатите от проучването: Сребрист, черен или друг случай? | |||
| Лъскава Сребърна! | | 1 | 50,00% |
| Beasty Черно! | | 1 | 50,00% |
| Друг! | | 0 | 0% |
| Гласоподаватели: 2. Нямате право да гласуват в тази анкета | |||
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reet, и след разглеждане на представените компоненти да отидем в моята нова конструкция, и частично решение относно новата бюрото ще отида, ще сте решили случая аз в момента, е твърде много за това, което имам нужда, а аз не съм точно запален по начина, по който изглежда той да бъде събота според мен 24 / 7. Случаят е Coolermaster машина 832, и след много научни изследвания и около £ 80 - £ 90 до прекарват реших да получавам гигабайт 3D Aurora 570, който е сходен с този в Cewy на изграждане, но аз вярвам, че е малко по-различен вариант. Въпреки това, тя идва в два цвята ... десет пъти от десет Бих изберете черно върху сребро, но този път аз съм обсъжда дали да се среброто едно, това е да се поставят върху стъклото бюро, в пълен екран. ![]() Имам нужда от случаите, които могат да къща до 5 / 6 твърдия диск, е инструмент, без достъп до нея на оптични дискове, може да приюти един 8800GTS, има го на захранването в горната ъгъл и обикновено е приятен за окото. Ако някой има някакви други предложения за по £ 100, се чувстват свободни да публикувате ги В противен случай, да ми помогне в избора на цвят, който да се
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сребърен изглежда по-добре ИМО.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Това е това, което мислех, че веднага след като видях ги един до друг. Аз съм изкушен да отиде сребро, какъв цвят cathodes ще ви препоръчваме да отидете с него? Ако аз да отида черно Бих било стик червен или зелен там, но silvers един труден избор, аз мислех лилаво, както съм виждал сребърен CM830 с лилаво жарава, и тя изглеждаше страхотно.
__________________ Woah! Ти намери моя тайна изречение! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| Не знам, аз съм sorta хареса на Сиан са в тази картина. Ако осветление вече идва с него, аз просто искате да го съхранява, може би стик някои UV cathodes и да получите някои UV окабеляване. Purple не би да е лошо все пак.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Само един глас? Pfft, не може да се получи не е в интерес наоколо без значение какво!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| черен Имам Аврора, но аз имам евтин без предни насипни има брилянтен
| |||
| |||
| Да, не е кой сте имали, имах чувството, че беше на основния един. Аз съм изкушен към един часа черен сега, просто защото дънната Търся най Първи е черно и червено, така че мисля, че ще се поберат в добре в черно случая с злото търси червени горя от вътре. Аз ще трябва да приемат предната светодиоди обаче, ги промените от синьо до червено друг го искате изглежда странно.