![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
| View Poll Results: Silver, Black, nebo jiný případ? | |||
| Slick Silver! | | 1 | 50,00% |
| Beasty Black! | | 1 | 50,00% |
| Jiný! | | 0 | 0% |
| Voliči: 2. Nemůžete hlasovat v tomto průzkumu | |||
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reet, ale po zvážení komponenty jít ve své nové stavby, a částečně se rozhodl pro nové recepce bude dál, jsem se rozhodl pro případ, že budu mít v současné době je příliš velká na to, co potřebuju, a já nejsem přesně píše o tom, jak to vypadá na to, aby se v sobotu mého názoru 24 / 7. Tento případ je Coolermaster Stacker 832, a po dlouhém výzkumu a přibližně £ 80 - £ 90 strávit rozhodl jsem se dostat na Gigabyte 3D Aurora 570, který je podobný jako v Cewy jeho vybudování, ale myslím, že je trochu jiný variantu. Nicméně, to je ve dvou barvách ... desetkrát z deseti bych vybrat černé přes stříbrnou, ale tentokrát jsem debatují, zda se stříbrnou jednu, je to, které mají být umístěny na skleněných desk, a to v plném zobrazení. ![]() Potřebuji případě, že lze dům až 5 / 6 pevných disků, má nástroj-volný přístup k němu je optické mechaniky, můžete odpovídala 8800GTS, má napájení na horní roh, a je potěšující, zpravidla do oka. Pokud někdo nemá žádné jiné návrhy pod 100 liber, neváhejte post 'em Jinak mi pomohl při výběru barvy, které se
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Silver lépe vypadá IMO.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To je to, co jsem si myslel, jakmile jsem viděl vedle sebe. Jsem v pokušení jít stříbrné barvě katodách, co by vám doporučuji jít s ním? Kdybych jít černá bych buď držet červené nebo zelené, ale silvers ošemetná volby, přemýšlel jsem fialové, jak jsem viděl stříbrnou CM830 s fialovým záře, a vypadalo to super.
__________________ Woah! Našel jsi moje tajná věta! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Já nevím, já jsem sorta zálibu v cyan, že v tomto snímku. Pokud je osvětlení již přichází s tím, já bych právě ji, možná držet některé UV katody a dostat UV kabeláž. Purple by neměl být špatný ačkoli.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Jen jeden hlas? Pfft, nemůže dostat žádný zájem kole bez ohledu na to, co zde!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| černý mám Aurora, ale i mají levnější bez front hromadně tam skvělý
| |||
| |||
| Ano, nebyl ten, který měl, jsem měla pocit, že to byl základní. Jsem pokoušen k černá hned, jednoduše proto, že základní deska Hledám na to, černá a červená, takže si myslím, že by v dobře zapadají do černé případ zlého hledají červená záře zevnitř. Chtěl jsem, aby přijala přední LED však změnit z modré na červenou jinak bych to vypadat zvláštně.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| NZXT nebo Gigabyte Aurora 570? | harryc | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 30. května 2008 14:03 |
| Artic stříbro zapotřebí! | Cew27 | CJ Used Marketplace | 11 | 4. březen 2008 15:51 |
| Trend Aurora Duet ISDN Tester | delboy2028 | CJ Used Marketplace | 1 | 26. ledna 2008 01:55 |
| Gigabyte Aurora Silver | pete21 | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 14. leden 2008 00:27 |
| Nvidia 8800gtx v gigabyte aurora 3D | Cew27 | Případy & Napájecí zdroje | 4 | 29. prosince 2007 17:28 |
| Thread Nástroje | |
| |