![]() |
| |||||||
|
| Δείτε τα αποτελέσματα Poll: Silver, Black, ή σε διαφορετική περίπτωση; | |||
| Γυαλιστερό Silver! | | 1 | 50,00% |
| Beasty Μαύρο! | | 1 | 50,00% |
| Άλλος! | | 0 | 0% |
| Ψηφίσαντες: 2. Μπορεί να μην ψηφίσει σε αυτήν τη δημοσκόπηση | |||
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reet, και λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία μου να προχωρήσει στην κατασκευή νέου, εν μέρει, και αποφάσισε σχετικά με το νέο γραφείο θα επεκταθώ, έχω αποφασίσει την υπόθεση μου έχουν σήμερα είναι πάρα πολύ για ό, τι χρειάζεται, και δεν είμαι ακριβώς έντονος για τον τρόπο που φαίνεται για να είναι κατά τη γνώμη μου, το Σάββατο 24 / 7. Η υπόθεση είναι Coolermaster Stacker 832, και μετά από πολλές έρευνες και περίπου £ 80 - £ 90 για να περάσουν, αποφάσισα να να το Gigabyte 3D Aurora 570, που είναι παρόμοια με εκείνη στην Cewy της κατασκευής, αλλά πιστεύω ότι είναι ένα ελαφρώς διαφορετικό παραλλαγή. Ωστόσο, αυτό έρχεται σε δύο χρώματα ... δέκα φορές στις δέκα θα επιλέξουν μαύρο πάνω από ασήμι, αλλά αυτή τη φορά συζητάμε για το αν είμαι ή να μην το ασημένιο ένα, είναι να τοποθετηθεί σε ένα γυάλινο γραφείο, σε πλήρη θέα. ![]() Χρειάζομαι μια υπόθεση που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 5 / 6 σκληρούς δίσκους, έχει το εργαλείο-ελεύθερη πρόσβαση σε αυτήν την οπτική δίσκους, μπορεί να φιλοξενήσει μία 8800GTS, θα έχει την παροχή ρεύματος στο επάνω γωνία και είναι γενικά ευχάριστο στο μάτι. Αν κάποιος έχει άλλες προτάσεις για τα υπό £ 100, διστάσετε να post 'em Σε αντίθετη περίπτωση, να με βοηθήσει στην επιλογή χρώματος που να
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Silver εξετάζει καλύτερα ΙΜΟ.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι αυτό που σκέφτηκα αμέσως μόλις είδα δίπλα δίπλα. Είμαι διατεθειμένος να προχωρήσει σε ασημί χρώμα, τι χρώμα κάθοδοι θα σας συστήσει να πάει μαζί της; Αν ακολουθήσω το μαύρο Είχα κολλήσει είτε το κόκκινο ή το πράσινο εκεί, αλλά για ένα δύσκολο silvers επιλογή, σκεφτόμουν μοβ, όπως έχω δει ένα ασημένιο CM830 με μοβ λάμψη, και φαινόταν awesome.
__________________ Woah! Βρήκατε μυστική φράση μου! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| I dunno, είμαι sorta αρέσει το κυανό έχουν στην εν λόγω εικόνα. Αν ο φωτισμός που έχει ήδη τεθεί με αυτό, θα ήθελα μόνο κρατήσει, ίσως κολλήσει κάποια UV κάθοδοι και κάποια UV καλωδιώσεων. Purple δεν θα ήταν κακό, όμως.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Απλά η μία ψήφο? Pfft, δεν μπορείτε να πάρετε εδώ δεν ενδιαφέρεται γύρο δεν σημασία τι!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μαύρο έχω την αυγή, αλλά έχω την φθηνότερη μία ΧΩΡΙΣ το εμπρόσθιο μέρος υπάρχει λαμπρό
| |||
| |||
| Ναι, δεν ήταν εκείνη που θα έπρεπε, είχα την αίσθηση ότι ήταν η βασική μία. Είμαι σε πειρασμό για το μαύρο τώρα, μόνο και μόνο επειδή η μητρική πλακέτα Ψάχνω στο να είναι το μαύρο και κόκκινο χρώμα, γι 'αυτό νομίζω ότι θα ταίριαζε σε καλά στα μαύρα και με ένα κακό αναζητούν κόκκινη λάμψη από το εσωτερικό. Θα πρέπει να υιοθετήσουν τα εμπρός και αν τα LED, την αλλαγή τους από μπλε σε κόκκινο αλλιώς θα είχε περίεργη εμφάνιση.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| NZXT ή Gigabyte Aurora 570; | harryc | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 30 Μαΐου 2008 14:03 |
| ARTIC αργύρου που χρειάζονται! | Cew27 | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 11 | 4η Μαρ 2008 15:51 |
| Εξέλιξη Aurora Duet ISDN Tester | delboy2028 | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 1 | 26 Ιαν 2008 01:55 |
| Gigabyte Aurora Silver | pete21 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 14 Ιαν 2008 00:27 |
| Nvidia 8800gtx σε gigabyte 3d Aurora | Cew27 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 4 | 29 Δεκ. 2007 17:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |