![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
| View Poll Results: Silver, Black, ili neku drugu slučaj? | |||
| Ukrasan Silver! | | 1 | 50.00% |
| Beasty Black! | | 1 | 50.00% |
| Drugi! | | 0 | 0% |
| Birača: 2. Vi svibanj ne glasovati u ovoj anketi | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reet, dobro nakon razmatranja komponente ići na moje nove grade, i djelomično odlučio o novim desk on će ići na sam odlučio slučaj sam trenutno imate je način previše za ono što mi treba, i nisam baš ljut na način da izgleda da se moj pogled je sjedio u 24 / 7. Slučaj je Coolermaster stacker 832, i nakon mnogo istraživanja i oko £ 80 - £ 90 provesti sam odlučio dobivanje gigabajt 3D Aurora 570, koji je sličan onom u Cewy's graditi, ali vjerujem da bude nešto drugačiji varijanta. Ipak, to dolazi u dvije boje ... deset puta od deset bih izabrati crnu preko srebro, ali ovaj put sam debatno li ili ne da se srebro jedan, to je da se stavlja na stol čašu, u punom prikazu. ![]() Trebam slučaju da mogu kuću do 5 / 6 tvrdo Pogoni, tool-ima slobodan pristup svojim optički pogoni, mogu smjestiti jedan 8800GTS, ima napajanje na najgornji ugao i da je općenito ugodan oku. Ako bilo tko ima bilo kakve druge prijedloge za po £ 100, slobodno možete objaviti 'em Inače, mi pomogne u odabiru boje za koje se
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Silver izgleda bolje imo.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To je ono sto sam pomislio čim sam vidio njima rame uz rame. Ja sam u iskušenju da se srebro, koje je boje cathodes bi ti preporučujem da ide s njom? Ako mi je da ide crno bih ni štapa crvene ili zelene tamo, ali silvers jedan varljiv izbor, bila sam razmišljati ljubičasta, kao što sam vidio srebrnu CM830 s grimiznim sjaj, i pogledao Awesome.
__________________ Woah! Vi pronaći moju tajnu rečenicu! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| I dunno, I'm sorta sviđanje je cijan su u toj slici. Ako je osvjetljenje već dolazi s njom, ja bih samo zadržati, možda staviti neke UV cathodes i dobiti neke UV kabliranje. Ljubičasta ne bi bilo loše ipak.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Samo jedan glas? Pfft, ne može dobiti bez kamata okrugle, bez obzira što se ovdje!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| crna Imam aurora ali imam jeftiniji bez prednje bulk postoje briljantne
| |||
| |||
| Da, nije bilo koje ste imali, imao sam osjećaj da je bio osnovni jedan. Ja sam u iskušenju prema crnom jedan sada, jednostavno jer je matična ploča Tražim po dolasku je crna i crvena, pa mislim da bi se dobro uklapaju u slučaju u crnom sa zla potrazi crveni sjaj iznutra. Ja bi trebala usvojiti ispred LEDs ipak, promijenite ih od plave do crvene bih to drukčije gledati neparan.