![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
| View Poll Results: Ezüst, fekete, vagy más esetben? | |||
| Elegáns ezüst! | | 1 | 50.00% |
| Beasty Black! | | 1 | 50.00% |
| Más! | | 0 | 0% |
| Szavazók: 2. Lehet, hogy nem szavaz ezt a szavazást | |||
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reet, jól miután megvizsgálta az összetevőket, hogy az én új építésű, és úgy döntött, részben az új íróasztal fog tovább, én úgy döntött, az ügy jelenleg az I., túl sok, amire szükségem van, és én nem igazán lelkes útközben úgy néz ki, hogy a szombat az én véleményem 24 / 7. Az eset egy Cooler gyűjtő 832, és miután sok kutatást és kb £ 80 - £ 90-én úgy határozott, hogy költ rá a Gigabyte 3D Aurora 570-re, ami hasonló a Cewy az építésében, de azt hiszem, hogy egy kicsit más változaton. Azonban azt már két színben ... tízszer tízből Azt válasszon fekete ezüst át, de most én vagyok-e vagy sem vitatkozunk, hogy az ezüst egy, ez kell helyezni egy pohár íróasztal, teljes nézetben. ![]() Szükségem van egy helyzet, hogy a ház akár 5 / 6 merevlemezeket, a szerszám-mentes hozzáférést, hogy az optikai meghajtók, képes egy 8800GTS van ez áramellátás a felső sarokba, és általában kellemes a szemnek. Ha valakinek van más javaslata szerint £ 100, küldje 'em Ellenkező esetben, segíts nekem melyikére színt kap
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ezüst néz jobb IMO.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Én is erre gondoltam, amint láttam őket egymás mellett. Én vagyok a kísértésbe, hogy ezüst, milyen színű katódokban azt javasoljuk Önnek, hogy vele? Ha én is megyek a fekete én sem maradok piros vagy zöld, de a kényes ezüst választás, arra gondoltam, lila, ahogy én láttam egy ezüst CM830 egy lila glow, és úgy nézett ki, tök jó.
__________________ Woah! Megtalálták az én titkos mondat! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Nem tudom, én vagyok sorta kedvére a cián, hogy az adott képet. Ha a világítás már jön is, én csak tartsd meg, talán kibír néhány UV katódokban, és egy kis UV kábeleket. Lila nem lenne rossz volt.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Csak egy szavazást? Hah, nem tud nem érdeke itt nem számít, mi!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fekete-én az aurora, de van egy olcsóbb, nem az első csoportos ott ragyogó
| |||
| |||
| Igen, nem volt meg, melyik volt, volt egy érzésem, ez volt az egyik alapvető. Én kísértésbe felé fekete most, egyszerűen azért, mert az alaplap I'm looking at getting a fekete és piros, ezért azt gondolom, hogy ez jól illeszkedik a fekete esetében egy gonosz látszó vörös parázslás belülről. Azt el kell fogadniuk, hogy az első LED-ek, a változás azokat a vörös, kék, hogy más lenne keresni furcsa.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| NZXT vagy Gigabyte Aurora 570? | harryc | Cases & Power Supplies | 2 | 30. május 2008 14:03 |
| Artic Ezüst szükséges! | Cew27 | CJ Használt Piactér | 11 | 4. március 2008 15:51 |
| Trend Aurora Duet ISDN Tester | delboy2028 | CJ Használt Piactér | 1 | 26. január 2008 01:55 |
| Gigabyte Aurora ezüst | pete21 | Cases & Power Supplies | 6 | 14. január 2008 00:27 |
| Nvidia 8800gtx egy Gigabyte 3D Aurora | Cew27 | Cases & Power Supplies | 4 | 29. december 2007 17:28 |
| Téma eszközök | |
| |