![]() |
| |||||||
|
| הצג תוצאות סקר: כסף, שחור, או מקרה אחר? | |||
| סליק כסף! | | 1 | 50.00% |
| Beasty שחור! | | 1 | 50.00% |
| אחר! | | 0 | 0% |
| Voters: 2. אינך רשאי להצביע בהצבעה הזאת | |||
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reet, גם לאחר לקיחה בחשבון של רכיבים להיכנס החדש שלי לבנות, ואת חלקי החליט על שולחן חדש נלך על זה, אני כבר החלטתי במקרה זה אני כרגע יש יותר מדי הרבה על מה שאני צריך, ואני לא בדיוק להוט על הדרך זה נראה שהוא יהיה לדעתי יום שבת 24 / 7. המקרה הוא Coolermaster stacker 832, ואחרי הרבה מחקר ועל £ 80 - £ 90 החלטתי להשקיע כדי לקבל את Gigabyte 3D Aurora 570, אשר דומה לזה של אחד Cewy לבנות, אבל אני מאמין שזה יהיה שונה במקצת גרסה אחרת. עם זאת, מדובר בשני הצבעים ... עשר פעמים מתוך עשר הייתי בוחר שחור מעל כסף, אבל הפעם אני דיון האם או לא לקחת את אחד כסף, זה יהיה על השולחן כוס, נוף מלא. ![]() אני צריך את זה מקרה יכול בית עד 5 / 6 כוננים קשיחים, יש כלי ללא גישה אליו של כוננים אופטיים, יכול להתאים של 8800GTS, יש את זה של החשמל בבית עליון בפינה והוא נראה בדרך כלל על העין. אם יש מישהו אחר כל ההצעות תחת £ 100, אתה מוזמן לפרסם אותם אחרת, תעזור לי לבחור בו כדי לקבל צבע
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נראה טוב יותר כסף IMO.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| זה מה שחשבתי ברגע שראיתי אותם זה לצד זה. אני tempted ללכת כסף, מה צבע cathodes הייתם ממליצים ללכת עם זה? אם הייתי הולך שחור אני מעוניין או מקל אדום או ירוק בפנים, אבל silvers א תחבלני ברירה, אני חשבתי ארגמן, כפי ראיתי כסף CM830 עם סגול זוהר, וזה נראה מדהים.
__________________ Woah! מצאת את סוד המשפט! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| אני dunno, sorta אני חבה את ציאן להם באותה התמונה. התאורה, אם כבר מגיע עם זה, אני רק רוצה לשמור את זה, אולי קצת מקל סגול cathodes ולקבל קצת סגול הכבלים. סגול לא היה רע למרות.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| רק על הצבעה?? Pfft, לא יכול לקבל שום עניין עגולים כאן לא משנה מה!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שחור יש לי את אורורה, אבל יש לי אחד זול יותר ללא הקדמי צובר שם מבריק
| |||
| |||
| כן, לא היה אחד אשר היה לך, יש לי הרגשה שזה היה על יסוד אחד. אני tempted שחור לכיוון אחד עכשיו, פשוט כי לוח האם אני מסתכל מקבל שחור ואדום, אז אני חושב שזה היה מתאים גם במקרה של שחור עם אדום זוהר הרוע מבט מבפנים. הייתי צריך לאמץ את הקדמי למרות LEDs, לשנות אותן כדי אדום כחול אחר זה מעוניין להיראות מוזר.