![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
| View Poll Results: Sidabrine, juoda, arba kitokiu atveju? | |||
| Slick Silver! | | 1 | 50.00% |
| Beasty Juodas! | | 1 | 50.00% |
| Kitas! | | 0 | 0% |
| Voters: 2. Jūs negalite balsuoti šioje apklausoje | |||
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reet, bei išnagrinėjęs komponentai eiti į savo naują statyti, ir iš dalies sprendimą dėl naujos parą ji eiti, I've decided atveju aš šiuo metu yra taip per daug ko man reikia, ir aš nesu tiksliai mėgti, kaip ji atrodo, kad jis būtų Sat, mano nuomone, 24 / 7. Atveju Coolermaster Stacker 832, ir po ilgų tyrimų ir informacijos apie £ 80 - £ 90 praleisti aš nusprendžiau gauti Gigabyte 3D Aurora 570, kuris yra panašus į Cewy yra sukurti vieną, bet aš manau, kad jis būtų šiek tiek kitoks variantas. Tačiau jis yra dviejų spalvų ... dešimt kartų iš dešimties Norėčiau pasirinkti juoda nei sidabro, bet šį kartą aš diskutuoja, ar ne gauti sidabro viena, tai turi būti dedamas ant stiklo stalas, visas vaizdas. ![]() Man reikia, kad byla gali būti namas iki 5 / 6 kietieji diskai, turi įrankį laisvą priėjimą prie to nic nie optiniai diskai gali sutalpinti 8800GTS, turi savo maitinimo metu viršutinis kampas ir apskritai yra malonus akims. Jei kas turi kokių nors kitų pasiūlymų, po 100 £, feel free to post 'em Priešingu atveju, padėti man pasirinkti kuri spalva gauti
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sidabrinė atrodo geriau IMO.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Štai ką aš pagalvojau, kai pamačiau juos šalia. Aš pagunda eiti sidabras, kokia spalva katodai patartumėte eiti su juo? Jei aš būčiau eiti Black Man nei klijuoti raudona ar žalia ten, bet sidabro sudėtingas pasirinkimas, aš galvojau raudonos, kaip aš mačiau sidabro CM830 su violetinio švytėjimo ir atrodė nuostabus.
__________________ Woah! Jei pastebėjote mano paslaptis sakinys! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| I dunno, I'm sorta mylėti Cyan jie toje vaizdą. Jei apšvietimo jau ateina su juo, aš tiesiog laikyti jį, gal Stick kai UV katodai ir kažkiek UV kabeliams. Purpurinė nebūtų blogai nors.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Tiesiog vieną balsą? Pfft, can't get no palūkanų Round čia nesvarbu ką!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| juoda turiu Aurora bet turiu tik pigiau be priekinio urmu ten puikus
| |||
| |||
| Taip, buvo ne viena, kuri jums buvo, man buvo jausmas, jis buvo vienas iš pagrindinių. Aš esu gundomas į juodą dabar tik todėl, kad plokštėje I'm looking at getting yra juodos ir raudonos, todėl manau, kad būtų tinkami ir gerai juoda atveju su blogio ieško raudonai švytėti iš vidaus. Aš turiu priimti visą lemputės nors, pakeisti juos iš mėlynos į raudoną dar ji reikia ir kiek juokingai atrodytų.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| NZXT arba Gigabyte Aurora 570? | harryc | Cases & Power Supplies | 2 | Gegužė 30, 2008 14:03 |
| Artic silver reikia! | Cew27 | CJ Naudoti prekyvietė | 11 | 4 kovas 2008 15:51 |
| Mados Aurora Duetas ISDN testeriai | delboy2028 | CJ Naudoti prekyvietė | 1 | 26 sausis 2008 01:55 |
| GIGABYTE Aurora Silver | pete21 | Cases & Power Supplies | 6 | 14 sausis 2008 00:27 |
| In GIGABYTE 3D Aurora Nvidia 8800GTX | Cew27 | Cases & Power Supplies | 4 | 29 gruodis 2007 17:28 |
| Temos įrankiai | |
| |