![]() |
| |||||||
|
| View Poll Results: Silver, Black, vai citu lietu? | |||
| Slidens Silver! | | 1 | 50,00% |
| Beasty Black! | | 1 | 50,00% |
| Cits! | | 0 | 0% |
| Balsotāji: 2. Jūs nedrīkstat balsot šajā aptaujā | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reet, labi izvērtējot sastāvdaļas, kas iet manā jaunu objektu būvniecību, kā arī daļēji pieņēma lēmumu par jauna galda tā iet, es esmu nolēmis gadījumā man šobrīd ir, ir pārāk daudz par to, kas man ir nepieciešams, un es neesmu tieši labprāt kā tā izskatās, ka tā ir sestdiena, manuprāt, 24 / 7. Lieta Coolermaster stacker 832, un pēc tam daudz pētniecības un par £ 80 - £ 90 līdz tērēt es nolēmu saņemt Gigabyte 3D Aurora 570, kas ir līdzīgs vienam no Cewy ir veidot, bet es uzskatu, ka tas ir nedaudz atšķirīgs variants. Tomēr tā ir divās krāsās ... desmit reizes no desmit es izvēlētos black vairāk sudraba, bet šoreiz es esmu diskusiju par to, vai saņemt sudrabu, tam ir jāliek uz stikla galda, pilnā skatā. ![]() Man ir vajadzīga lieta, kas var mājas līdz 5 / 6 cieto disku, ir instruments, bez tam piekļūt optisko disku, var uzņemt 8800GTS, vai to barošanas avotu pie augšējā stūrī un parasti ir patīkami acij. Ja kādam ir kādi citi priekšlikumi saskaņā £ 100, justies brīvi ievietot 'em Citādi palīdz man izvēlēties, uz kuru krāsa nokļūt
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sudraba izskatās labāk IMO.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To es domāju, tiklīdz es redzēju tās blakus. Es esmu kārdinājums iet sudraba, kāda krāsa katodi jūs ieteiktu iet ar to? Ja es būtu aiziet black man nu stick sarkanā vai zaļā pastāv, bet jaunsudrabs delikāta izvēle, es domāju violeta, kā es esmu redzējusi sudraba CM830 ar violetu spīdumu, un tas izskatījās awesome.
__________________ Woah! Jūs atradāt mans noslēpums teikums! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| I dunno, I'm sorta patika cyan tie šajā attēlā. Ja apgaismojums jau nāk kopā ar to, es tikai to paturēt, varbūt stick daži UV katodi un saņemt UV kabeļus. Purple nebūtu slikti though.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Tikai viena balss? Pfft, nevar iegūt nekādas intereses turp šeit neatkarīgi no to!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| melna i ir Aurora bet man ir lētāks bez priekšējā taras ir izcili
| |||
| |||
| Yeah, nav ko no jums bija, man bija sajūta, tas bija pamata vienu. Es esmu mēģināt uz melna vienu tagad, vienkārši tāpēc, ka mātesplate I'm looking at arvien ir melna un sarkana, tāpēc es domāju, ka varētu iederēties labi melnā gadījumā ļaunums meklē sarkans spīd no iekšpuses. Es būtu jāpieņem priekšā LEDs gan, tās mainīt no zila uz sarkanu cits to vēlaties meklēt nepāra.
![]() |
|
| Bookmarks |