![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
| Wyświetl Sonda Wyniki: Silver, Black, lub w innej sprawie? | |||
| Slick srebro! | | 1 | 50.00% |
| Beasty Black! | | 1 | 50.00% |
| Inny! | | 0 | 0% |
| Wyborcy: 2. Użytkownik nie może głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reet, również po uwzględnieniu elementów, aby przejść w mojej nowej kompilacji, a częściowo zdecydowała się na nowe biurko będzie dalej, I've postanowiła przypadku I jest obecnie zbyt wiele dla tego, co trzeba, i nie jestem dokładnie zależało na drodze wygląda na to, aby być sobota moim zdaniem 24 / 7. Sprawa jest Coolermaster Stacker 832, i po wielu badań i około £ 80 - £ 90 do wydatków postanowiłem uzyskania Gigabyte 3D Aurora 570, który jest podobny do tego z Cewy budowania, ale wierzę, że jest ona nieco inna wariantu. Jednakże, to jest w dwóch kolorach ... dziesięć razy na dziesięć Chciałbym wybrać czarny nad srebro, ale tym razem jestem debatujących czy uzyskać srebro jeden, to należy umieścić w szklanej biurko, w pełnym widoku. ![]() Potrzebny mi jest przypadek, że dom może do 5 / 6 twardych dysków, narzędzi ma swobodny dostęp do jego napędów optycznych, może pomieścić jeden 8800GTS ma to zasilanie na najwyższym rogu i jest ogólnie miły dla oka. Jeśli ktoś ma jakieś inne propozycje w ramach £ 100, prosimy, aby opublikować 'em W innym przypadku, może mi pomóc w wyborze koloru, który się
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Srebro wygląda lepiej IMO.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| That's what I thought najszybciej jak widziałem ich obok siebie. I'm kuszony do srebra, co kolor katody Pan polecić z nią? Gdybym się czarny I'd stick albo czerwone lub zielone, ale skomplikowane zrębki jeden wybór, Pomyślałem purpurowy, jak I've seen srebrny CM830 z fioletowym blask i wyglądała awesome.
__________________ Woah! Znalazłeś mój sekret zdanie! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| I dunno, I'm sorta sympatię do cyjan oni w tym hotelu. Jeśli oświetlenie jest już z nią, I'd just keep it, może trzymać niektóre UV katody i trochę UV okablowania. Purple nie byłby zły though.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Tylko jeden głos? Pfft, can't get no zainteresowania tury tutaj no matter what!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| czarny Mam Aurora ale mam tańszy bez przedniej luzem nie brilliant
| |||
| |||
| Tak, nie było, które z nich trzeba było, miałem wrażenie, to był jeden podstawowy. I'm pokusie ku czarnej teraz, po prostu dlatego, że płyta główna I'm looking at getting jest czarne i czerwone, więc myślę, że można go zmieścić w dobrze na czarnej przypadku złego czerwony blask patrząc od wewnątrz. I musiałby przyjąć przodu diody jednak zmienić je z niebieskiego na czerwony indziej it'd dziwne spojrzenie.
![]() |
|
| Zakładki |