![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
| Vezi Sondaj Rezultate: Silver, Black, sau de un alt caz? | |||
| Slick argint! | | 1 | 50.00% |
| Beasty Negre! | | 1 | 50.00% |
| Alt! | | 0 | 0% |
| Majoritate de voturi: 2. Tu nu pot vota în acest sondaj | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reet, şi după examinarea de componente pentru a merge în noul meu construi, şi, parţial, a decis, la noul birou va merge mai departe, m-am decis în cazul în prezent, am avea este mult prea mult pentru ceea ce am nevoie, si nu sunt exact dornic de modul în care se pare ca aceasta să fie sâmbătă, în opinia mea 24 / 7. Cazul este un stivuitor Coolermaster 832, si dupa multe cercetari si despre £ 80 - £ 90 să-şi petreacă am decis să obtinerea Gigabyte 3D Aurora 570, care este similar cu cel din Cewy construim, dar cred că a fi un uşor diferită variantă. Cu toate acestea, ea vine in doua culori ... de zece ori din zece aş alege negru peste argint, dar de data asta am discutat dacă este sau nu de a obtine un argint, este de a fi plasate pe o sticlă de birou, în deplină vedere. ![]() Am nevoie de un caz care poate casa de până la 5 / 6 hard disk-uri, a instrument-acces gratuit la e-drive optic, poate găzdui un 8800GTS, a scris-o sursă de alimentare de la colţul de sus şi este, în general, pentru a plăcut ochiului. Dacă cineva are alte sugestii de sub 100 £, nu ezitaţi să posta 'em În caz contrar, să-mi ajute in alegerea pe care culoarea pentru a obţine
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Argint arata mai bine OMI.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Asta e ceea ce m-am gândit cât de curând I-am văzut unul de celalalt. Sunt tentat să plec de argint, ce culoare catozi aţi recomanda să merg cu el? Dacă ar fi să mergem negru Aş fie stick de culoare roşie sau verde acolo, dar silvers o alegere complicat, m-am gândit că violet, ca l-am vazut un argint CM830 cu un purpuriu văpaie, şi părea minunat.
__________________ Woah! Ai găsit meu secret teză! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Nu stiu, eu sunt sorta cyan de gust pe care le-au, în acest film. În cazul în care iluminat deja vine cu el, mi-ar ţine-o, poate că unele stick UV catozi şi lua nişte UV cablare. Purple nu ar fi rău, totuşi.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Doar un vot?? Pfft, nu poate primi nici un interes rotund aici indiferent de ce!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| negru Am Aurora, dar am mai ieftin, fără o fata acolo vrac genial
| |||
| |||
| Da, nu a fost una pe care ai avut, am avut un sentiment de aceasta a fost una de bază. Eu sunt tentaţi spre un negru acum, pur şi simplu pentru că placa de bază Caut la obtinerea este negru şi roşu, aşa că eu cred că ar potrivi bine în negru, cu un rău caz căutaţi roşu stralucesc din interior. Mi-ar trebui să adopte în faţa LED-uri, deşi, schimba-le de la roşu la albastru altceva aceasta ar privi ciudat.
![]() |
|
| Marcaje |