![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
| View Poll Results: Silver, Black, alebo iný prípad? | |||
| Slick Silver! | | 1 | 50,00% |
| Beast Black! | | 1 | 50,00% |
| Iný! | | 0 | 0% |
| Voliči: 2. Nemôžete hlasovať v tomto prieskume | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reet, ale po zvážení komponenty ísť vo svojej novej stavby, a čiastočne sa rozhodol pre nové recepcia bude dál, som sa rozhodol pre prípad, že budem mať v súčasnej dobe je príliš veľká na to, co potřebuju, a já nejsem presne píše o tom, ako to vyzerá na to, aby sa v sobotu môjho názoru 24 / 7. Prípad je zakladač Coolermaster 832, a po mnohých výskumných a o £ 80 - 90 libier stráviť Rozhodol som sa dostať Gigabyte 3D Aurora 570, ktorý je podobný tomu, ktorý bol v Cewy je stavať, ale verím, že sa mierne líšia variant. Avšak, to je v dvoch farbách ... desaťkrát z desiatich bych vybrať čiernej cez striebornú, ale tentokrát som debatujú, či sa striebornú jednu, je to, ktoré majú byť umiestnené na sklenených desk, a to v úplnom zobrazení. ![]() Potrebujem prípade, že sa dá dom až 5 / 6 pevných diskov, má nástroj-voľný prístup k nemu je optickej mechaniky, môžete zodpovedala 8800GTS, má napájanie na horný roh, a je potešujúce, spravidla do oka. Ak má niekto iné návrhy pod 100 libier, neváhajte post 'em Inak mi pomohol pri výbere farby, ktoré sa
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Silver lepšie vyzerá IMO.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To je to, čo som si myslel, keď som videl vedľa seba. Som v pokušení ísť striebornej farbe katódach, čo by vám doporučuji ísť s ním? Kdybych ísť čierna bych buď držať červenej alebo zelenej, ale silvers ošemetná voľby, přemýšlel jsem fialové, ako som videl striebornú CM830 s fialovým žiary, a vyzeralo to super.
__________________ Woah! Našiel si moje tajné veta! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Já nevím, já jsem sorta záľubu v cyan, že v tomto snímky. Ak je osvetlenie už prichádza s tým, já bych práve ju, možno držať niektoré UV katódy a dostať UV kabeláž. Purple by nemal byť zlý hoci.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Len jeden hlas? Pfft, nemôže dostať žiadny záujem kole bez ohľadu na to, čo tu!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| čierny mám Aurora, ale aj majú lacnejšie bez front hromadne tam skvelý
| |||
| |||
| Áno, nebol ten, ktorý mal, som mala pocit, že to bol základný. Som pokoušen k čierna hned, jednoducho preto, že základná doska Hľadám na to, čierna a červená, takže si myslím, že by v dobre zapadajú do čiernej prípad zlého hľadajú červená žiara zvnútra. Chcel som, aby prijala predné LED však zmeniť z modrej na červenú inak bych to vyzerať zvláštně.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| NZXT alebo Gigabyte Aurora 570? | harryc | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 30. mája 2008 14:03 |
| Artic striebro potrebné! | Cew27 | CJ Used Marketplace | 11 | 4. marec 2008 15:51 |
| Trend Aurora Duet ISDN Tester | delboy2028 | CJ Used Marketplace | 1 | 26. januára 2008 01:55 |
| Gigabyte Aurora Silver | pete21 | Prípady & Napájacie zdroje | 6 | 14. január 2008 00:27 |
| Nvidia 8800GTX v gigabyte aurora 3D | Cew27 | Prípady & Napájacie zdroje | 4 | 29. decembra 2007 17:28 |
| Thread Tools | |
| |