![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
| Виеу Полл Ресултс: Силвер, Блацк, или неку другу случај? | |||
| Украсан Силвер! |
|
1 | 50.00% |
| Беасты Блацк! |
|
1 | 50.00% |
| Други! |
|
0 | 0% |
| Бирача: 2. Ви мај не гласати у овој анкети | |||
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Реет, добро након разматрања компоненте ићи на моје нове граде, и делимично одлучио о новим деск он ће ићи на сам одлучио случај сам тренутно имате је начин превише за оно што ми треба, и нисам баш љут на начин да изгледа да се мој поглед је сједио у 24 / 7.
Случај је Цоолермастер стацкер 832, и након много истраживања и око £ 80 - £ 90 спровести сам одлучио добијање гигабајт 3Д Аурора 570, који је сличан оном у Цеуы'с градити, али верујем да буде нешто другачији варијанта. Ипак, то долази у две боје ... десет пута од десет бих изабрати црну преко сребро, али овај пут сам дебатни ли или не да се сребро један, то је да се ставља на сто чашу, у пуном приказу. ![]() Требам случају да могу кућу до 5 / 6 тврд Погони, тоол-има слободан приступ својим оптички погони, могу сместити један 8800ГТС, има напајање на врху угао и да је уопште угодан оку. Ако било ко има било какве друге предлоге за по £ 100, слободно можете објавити 'ем Иначе, ми помогне у одабиру боје за које се
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Силвер изгледа боље имо.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
То је оно сто сам помислио чим сам видео њима раме уз раме.
Ја сам у искушењу да се сребро, које је боје цатходес би ти препоручујем да иде са њом? Ако ми је да иде црно бих ни штапа црвене или зелене тамо, али силверс један варљив избор, била сам размишљати љубичаста, као што сам видео сребрну ЦМ830 са гримизним сјај, и погледао Ауесоме.
|
|||
|
|||
|
И дунно, И'м сорта свиђање је цијан су у тој слици. Ако је осветљење већ долази са њом, ја бих само да задржи, можда ставити неке УВ цатходес и добити неке УВ каблирање.
Љубичаста не би било лоше ипак.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Само један глас?
Пффт, не може добити без камата округле, без обзира што се овде!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
црна Имам Аурора али имам јефтинији без предње Булк постоје брилијантна
|
|||
|
|||
|
Да, није било које сте имали, имао сам осећај да је био основни један.
Ја сам у искушењу према црном један сада, једноставно јер је матична плоча Тражим по доласку је црна и црвена, па мислим да би се добро уклапају у случају у црном са зла потрази црвени сјај изнутра. Ја би требало да усвоји испред ЛЕДс ипак, промените их од плаве до црвене бих то другачије гледати непаран.