![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
| Подивитися результати опитування: Сріблястий, чорний, або інша справа? | |||
| Slick срібло! | | 1 | 50,00% |
| Beasty Black! | | 1 | 50,00% |
| Другий! | | 0 | 0% |
| Виборці: 2. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Реет, а після розгляду компонентів йти в мій новий побудувати, а частково вирішили на новому столі він буде продовжуватися, я вирішив випадок даний час у мене це дуже багато за те, що мені потрібно, і я не зовсім захоплюється, як вона виглядає для його СБ на мій погляд, 24 / 7. Справа візок Coolermaster 832, і після довгих досліджень і близько £ 80 - £ 90, щоб витрачати я вирішив отримати Gigabyte 3D Aurora 570, яка є аналогічною тій, в Cewy побудуємо, але я вважаю, що це буде трохи інший варіант. Однак він випускається в двох кольорах ... в десять разів з десяти я б вибрав чорний над срібло, але цього разу я обговорював або не отримати срібло, воно, які планується розмістити на скляному столі, як на долоні. ![]() Мені потрібно справу, яку можна розмістити до 5 / 6 Hard дисків, має інструменту вільний доступ до оптичного диску, можна розмістити 8800GTS, має це блок живлення на верхньому куті і, як правило, приємні для ока. Якщо хто-небудь інші пропозиції щодо менше £ 100, не соромтеся пост 'Em В іншому випадку, допомогти мені у виборі того, які кольори, щоб отримати
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Срібло виглядає краще, ІМВ.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ось що я подумав, як тільки я побачив їх поряд. Я спокусі піти срібло, якого кольору катоди ви рекомендували б іти з ним? Якщо я піду я чорний або палицею червоного або зеленого там, а срібні Tricky вибір, я думав, пурпуровий, як я бачив срібло CM830 з пурпуровим світінням, і він дивився Awesome.
__________________ Woah! Ти знайшов свою таємницю пропозиція! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| Я знаю, я сорту смак Cyan вони мають у цій картині. Якщо освітлення вже приходить з нею, я просто зберегти її, може бути палицею деякими УФ катодів і отримати деякі кабельні УФ-випромінювання. Purple НЕ буде, хоча погано.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Тільки один голос? Pfft, не може отримати ніякого інтересу, тут поблизу немає яке питання!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| чорний маю Аврора але у мене є дешевше одного без передня частина там блискучу
| |||
| |||
| Так, не було якої у вас, у мене було відчуття вона була основною. Відчуваю велика спокуса до чорного зараз, просто тому, що материнську плату я дивлюся на отримання чорного і червоного, тому я думаю, що це добре підходить у випадку з чорним злом дивлячись червоним світлом зсередини. Я б прийняти світлодіоди передньої однак, змінити їх від синього до червоного інакше вона б виглядала дивною.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| NZXT або Gigabyte Aurora 570? | harryc | Справа & блоки живлення | 2 | 30 травня 2008 14:03 |
| Artic срібло необхідно! | Cew27 | CJ Б Marketplace | 11 | 4 березня 2008 15:51 |
| "Тренд" Аврора "Дует ISDN тестер | delboy2028 | CJ Б Marketplace | 1 | 26 січня 2008 01:55 |
| Gigabyte Aurora срібло | pete21 | Справа & блоки живлення | 6 | 14 січня 2008 00:27 |
| Nvidia 8800GTX в Gigabyte 3D Aurora | Cew27 | Справа & блоки живлення | 4 | 29 грудня 2007 17:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |