![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| heyy там Това може да е много глупав въпрос, но все пак попитайте болен ![]() моя случай е 4x 80 мм вентилатор решетки / дупки или каквото и да искат да ги наречем, е на стойност с 80 мм до 120 мм адаптери? моите фенове правят доста шум, както и да е, независимо от усилията си, за да ги quiter. Im също се опитват да увеличат количеството на въздушния поток в целия случай. ще преходници прави много разлика? или wud те се ограничи количеството на потока? Наздраве, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| също бихте могли да направите 9V моден към 80 фенове? Аз се използва 120 мм адаптер на моя процесор и wispers защото на 120 mm вентилатор е да взриви дори и един 80 мм дупка въздуха movment е pritty силна като му се опитва да се движи много въздух дори на 80 мм дупка има никакъв начин не може да направи обратен случай дупка a120mm? спестява адаптер тогава и пространството
|
| |||
| |||
| Айв вече мисълта за 9V идея. Im ще си купя един фен контролер в някакъв момент, тъй като много от времето си компютър isn't работи много усилено, така че реално не е необходимо за охлаждане да бъде най-пълна. А що се отнася до разширяване на дупките? Предполагам, аз може, но аз наистина DONT смееш, като всички perspex случай: P Айв работи по perspex преди, и тя има навик да крекинг. може да отидем на преходници ако doesn't ограничава въздушния поток към много. MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ух, A 80 mm откриването ще бъде 80 мм отваряне, ако не отида там с dremel. А 120 мм вентилатор ще предат-бавен, отколкото на 80 мм, така че тя ще бъде много по-функционална, отколкото просто като 80 мм вентилатори там на първо място.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|