menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Případy & Napájecí zdroje

Register

80 mm do 120 mm adaptéry?

Reply

Thread Nástroje
Old 11. října 2008, 13:59
Člen Skupina

Default 80 mm do 120 mm adaptéry?

heyy zde

Může to být opravdu hloupá otázka, ale špatně zeptat tak jako tak
mém případě má 4x 80mm ventilátor grily / děr nebo to, co jste chtěli volat jim, je to za použití 80 mm do 120 mm adaptéry? moji fanoušci se docela dost hluku, jak to je, i přes mé úsilí o to, aby jim quiter. im také snaží zvýšit množství proudění vzduchu v celém případu. by adaptéry velký rozdíl? nebo WÜD jim omezit množství průtoku?

fandí, MCTW
Old 11. října 2008, 14:19
Dárce Skupina

a můžeš udělat 9V mod do svého 80 fanoušků? i použití 120mm adaptér na mé cpu a to wispers protože 120mm ventilátor má vyhodit ThO jeden 80 mm otvor vzduchu movment je pritty silný jako jeho pokusu se pohybovat hodně vzduchu ThO na 80mm díra je tam žádný způsob, jak by mohlo u případu hole a120mm? ušetří vám pak adaptér a prostoru

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Old 11. října 2008, 14:28
Člen Skupina

IVE už myslí o 9V nápad. im chystá koupit ventilátor regulátoru v určitém okamžiku, jak hodně času počítače isnt pracuje velmi tvrdě, takže není potřeba na chlazení, které mají být v plné výši. a pro rozšíření díry? Asi bych mohl, ale i ve skutečnosti dont odvážit, protože všechny jeho plexisklo case: P IVE pracoval na plexisklo dříve, a to má zvyk krakováním. by mohlo jít o adaptéry, pokud se doesnt omezit proudění vzduchu daleko.

MCTW
Old 12. října 2008, 02:58
Dárce Skupina

Hm, a 80 mm otevření se chystá otevření je 80 mm, pokud jste tam s dremel. A 120mm ventilátor bude otáčet pomaleji než 80 mm, takže to bude mnohem méně funkční než jen uvedení 80mm ventilátory tam na prvním místě.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
PowerLine Ethernet adaptéry? mctw Sítě, Modemy & VoIP 9 Včera 16:44
Wireless USB Adaptéry & BSOD Jorge Luis Sítě, Modemy & VoIP 0 15. červen 2009 03:44
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.