![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| heyy zde Může to být opravdu hloupá otázka, ale špatně zeptat tak jako tak ![]() mém případě má 4x 80mm ventilátor grily / děr nebo to, co jste chtěli volat jim, je to za použití 80 mm do 120 mm adaptéry? moji fanoušci se docela dost hluku, jak to je, i přes mé úsilí o to, aby jim quiter. im také snaží zvýšit množství proudění vzduchu v celém případu. by adaptéry velký rozdíl? nebo WÜD jim omezit množství průtoku? fandí, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| a můžeš udělat 9V mod do svého 80 fanoušků? i použití 120mm adaptér na mé cpu a to wispers protože 120mm ventilátor má vyhodit ThO jeden 80 mm otvor vzduchu movment je pritty silný jako jeho pokusu se pohybovat hodně vzduchu ThO na 80mm díra je tam žádný způsob, jak by mohlo u případu hole a120mm? ušetří vám pak adaptér a prostoru
|
| |||
| |||
| IVE už myslí o 9V nápad. im chystá koupit ventilátor regulátoru v určitém okamžiku, jak hodně času počítače isnt pracuje velmi tvrdě, takže není potřeba na chlazení, které mají být v plné výši. a pro rozšíření díry? Asi bych mohl, ale i ve skutečnosti dont odvážit, protože všechny jeho plexisklo case: P IVE pracoval na plexisklo dříve, a to má zvyk krakováním. by mohlo jít o adaptéry, pokud se doesnt omezit proudění vzduchu daleko. MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hm, a 80 mm otevření se chystá otevření je 80 mm, pokud jste tam s dremel. A 120mm ventilátor bude otáčet pomaleji než 80 mm, takže to bude mnohem méně funkční než jen uvedení 80mm ventilátory tam na prvním místě.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PowerLine Ethernet adaptéry? | mctw | Sítě, Modemy & VoIP | 9 | Včera 16:44 |
| Wireless USB Adaptéry & BSOD | Jorge Luis | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 15. červen 2009 03:44 |
| Thread Nástroje | |
| |