μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

80 χιλιοστά σε 120 χιλιοστά προσαρμοστές;;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Οκτωβρίου 2008, 13:59
Μέλος Ομάδα

Default 80 χιλιοστά σε 120 χιλιοστά προσαρμοστές;;

heyy εκεί

αυτό θα μπορούσε να είναι μια πραγματικά ηλίθιο ερώτημα, αλλά η κακή ρωτήσω anyways
μου έχει 4x ανεμιστήρα 80 χιλιοστών ψησταριές / τρύπες ή οτιδήποτε που θέλετε να καλέσετε τους, αξίζει να χρησιμοποιούν 80 χιλιοστά σε 120 χιλιοστά προσαρμοστές; ανεμιστήρες μου κάνουν πάρα πολλά, όπως είναι ο θόρυβος, παρά τις προσπάθειές μου να τους quiter. im επίσης προσπαθούν να αυξήσουν το ποσό του αέρα σε όλη την υπόθεση. Προσαρμογείς θα το κάνουν μεγάλη διαφορά; wud ή που περιορίζουν την ποσότητα της ροής;

cheers, MCTW
Old 11 Οκτωβρίου 2008, 14:19
Ομάδα Δωρητών

καλά θα μπορούσατε να κάνετε για να σας 9V mod 80 οπαδούς; i χρήση ενός προσαρμογέα 120 χιλιοστά για την cpu μου και wispers επειδή ο ανεμιστήρας 120 χιλιοστά να έχει 80 χιλιοστά πλήγμα εν τούτοις μία τρύπα στον αέρα movment είναι ισχυρή pritty ως προσπαθούμε να προχωρήσουμε πολύ αέρα εν τούτοις το 80 χιλιοστά τρύπα δεν υπάρχει τρόπος και θα μπορούσε να κάνει την υπόθεση τρύπα a120mm; σας σώζει έναν προσαρμογέα στη συνέχεια και το διάστημα

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1 GIG DDR
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB G-force
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY watercooling
Network / Internet:
παρθένο 50mb
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old 11 Οκτωβρίου 2008, 14:28
Μέλος Ομάδα

IVE ήδη σκεφτεί την ιδέα 9V. im πρόκειται να αγοράσει ένα ανεμιστήρα ελεγκτή σε κάποιο σημείο, όπως πολλά από τη στιγμή τον υπολογιστή μου isn't εργάζεται πολύ σκληρά, έτσι δεν πραγματική ανάγκη για την ψύξη πρέπει να είναι σε κατάσταση πλήρους. όπως και για την επέκταση του τρύπες; Μάλλον θα μπορούσα, αλλά i dont πραγματικά τολμούν, όπως όλα τα perspex περίπτωση: P IVE εργάστηκαν για perspex πριν, και έχει μια συνήθεια της πυρόλυσης. θα μπορούσε να προχωρήσει η προσαρμοστές αν doesn't περιορίζουν τη ροή του αέρα με πολύ.

MCTW
Old 12ης Οκτωβρίου 2008, 02:58
Ομάδα Δωρητών

Όχι, ένα άνοιγμα 80 χιλιοστά θα είναι ένα άνοιγμα 80 χιλιοστά αν δεν πάνε εκεί με dremel. A 120 χιλιοστά του ανεμιστήρα θα γύρο πιο αργή από τα 80 χιλιοστά, και επομένως θα είναι πολύ λιγότερο από ό, τι ακριβώς λειτουργική θέση 80 χιλιοστών ανεμιστήρες εκεί στην πρώτη θέση.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
PowerLine Ethernet Adaptors; mctw Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 9 27 Νοέμβρη 2009 16:44
Wireless USB Adaptors & BSOD Jorge Luis Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 15 Ιουν 2009 03:44
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.