manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

80mm do 120mm adaptors?

Reply

Thread Tools
Old 11. listopad 2008, 13:59
Member Group

Default 80mm do 120mm adaptors?

heyy postoji

to može biti stvarno glupo pitanje ali pitati anyways ill
moj slučaj je 4x 80mm ventilatora grills / rupe ili što god želite zvati ih, je li vrijedan koristeći 80mm do 120mm adaptors? moji fanovi napraviti prilično dosta buke, jer je, usprkos moj trud da ih učini quiter. im se pokušava povećati količinu protok zraka u cijeloj slučaj. bi adaptors napraviti mnogo razlika? ili wud oni ograničavaju količinu protoka?

Klicati, MCTW
Old 11. listopad 2008, 14:19
Donatorska Grupa

dobro mogli obaviti 9v mod na svoj 80 navijača? i koristiti 120mm adapter na moj CENTRALNA PROCESORSKA JEDINICA i wispers jer 120mm ventilator puhati mada je to jedna 80mm rupa za zrak movment je jaka kao pritty pokušavate premjestiti puno zraka mada je 80mm rupa postoji ni na koji način bi mogao napraviti u slučaju rupa a120mm? štedi vam adapter onda i prostor

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.3GhZ AMD
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1 čeze DDR
Grafička kartica (e):
256MB G-force
Sound Card:
zvuk Blaster 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY watercooling
Network / Internet:
djevice, 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate
Old 11. listopad 2008, 14:28
Member Group

ive već misli o 9v ideja. im ide za kupnju fan kontroler u nekom trenutku, kako je mnogo vremena moj pc nije teško rade, tako da stvarna potreba za hlađenje biti u cijelosti. kao i za širenjem rupa? Ja sam mogao računati, ali ja stvarno ne usuđuju, kao svi pleksi slučaj: P imam radio na pleksi prije, a to je navika od pucanja. može ići u adaptors ako se ograničiti protok zraka na puno.

MCTW
Old 12. listopad 2008, 02:58
Donatorska Grupa

Uh, a 80mm otvaranje će biti 80mm otvora osim ako ne idu tamo s dremel. A 120mm ventilatorom ide sporije nego spin 80mm, tako da će biti puno manje funkcionalne nego samo stavljanjem 80mm fanove tamo na prvo mjesto.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Powerline Ethernet Adapteri? mctw Networking, Modemi & VoIP 10 Danas 16:51
Wireless USB Adapteri i BSOD Jorge Luis Networking, Modemi & VoIP 0 15. lipnja 2009 03:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.