![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| heyy postoji to može biti stvarno glupo pitanje ali pitati anyways ill ![]() moj slučaj je 4x 80mm ventilatora grills / rupe ili što god želite zvati ih, je li vrijedan koristeći 80mm do 120mm adaptors? moji fanovi napraviti prilično dosta buke, jer je, usprkos moj trud da ih učini quiter. im se pokušava povećati količinu protok zraka u cijeloj slučaj. bi adaptors napraviti mnogo razlika? ili wud oni ograničavaju količinu protoka? Klicati, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobro mogli obaviti 9v mod na svoj 80 navijača? i koristiti 120mm adapter na moj CENTRALNA PROCESORSKA JEDINICA i wispers jer 120mm ventilator puhati mada je to jedna 80mm rupa za zrak movment je jaka kao pritty pokušavate premjestiti puno zraka mada je 80mm rupa postoji ni na koji način bi mogao napraviti u slučaju rupa a120mm? štedi vam adapter onda i prostor
|
| |||
| |||
| ive već misli o 9v ideja. im ide za kupnju fan kontroler u nekom trenutku, kako je mnogo vremena moj pc nije teško rade, tako da stvarna potreba za hlađenje biti u cijelosti. kao i za širenjem rupa? Ja sam mogao računati, ali ja stvarno ne usuđuju, kao svi pleksi slučaj: P imam radio na pleksi prije, a to je navika od pucanja. može ići u adaptors ako se ograničiti protok zraka na puno. MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, a 80mm otvaranje će biti 80mm otvora osim ako ne idu tamo s dremel. A 120mm ventilatorom ide sporije nego spin 80mm, tako da će biti puno manje funkcionalne nego samo stavljanjem 80mm fanove tamo na prvo mjesto.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Powerline Ethernet Adapteri? | mctw | Networking, Modemi & VoIP | 10 | Danas 16:51 |
| Wireless USB Adapteri i BSOD | Jorge Luis | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 15. lipnja 2009 03:44 |
| Thread Tools | |
| |