![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| heyy ott Ez egy nagyon hülye kérdés, de rossz kérni anyways ![]() én esetemben az 4x 80mm ventillátor grillezős / lyukak vagy bármi akarja, hogy nekik is érdemes használatával 80mm a 120mm adapterek? Saját rajongók, hogy elég sok a zaj, mert annak ellenére, hogy én erőfeszítések, hogy azok quiter. im is próbálkozik, hogy növeljék a légáramlást összege az egész ügyet. Az adapterek nem sok különbség? vagy wud azok mennyiségének korlátozására áramlás? cheers, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jól meg tudná csinálni a 9V mod a 80 rajongók? én használ egy 120mm adapter az én cpu és wispers mert a 120mm fan, hogy egy csapásra tho 80mm lyuk a légi movment a pritty erős, mint az, hogy megpróbál egy csomó levegő tho az 80mm lyuk nincs módja és lehet, hogy a lyuk a120mm? takarít meg, majd egy adapter és térben
|
| |||
| |||
| ive már gondolt a 9V ötlet. im fog vásárolni ventilátor vezérlő valamikor, mivel sok az idő az én-m pc isnt nagyon keményen dolgozik, így nincs szükség a valódi hűtés, hogy a teljes. és mivel a bővítés a lyukak? Azt hiszem, én is, de én igazán dont dare, mivel minden esetben perspex: P ive dolgozott perspex előtt, és azt a szokást krakkolás. lehet menni az adapterek, ha ez nem korlátozhatja a légáramlást, hogy sok. MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, egy 80mm megnyitása lesz egy 80mm megnyitását, ha nem megy oda a DREMEL. A 120mm fan fog spin lassabb, mint a 80mm, így sokkal kevésbé lesz működőképes, mint ami csak 80mm rajongók ott az első helyen.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|