![]() |
|
| |||
| |||
| heyy שם זה יכול להיות ממש טיפש חולה לשאול שאלה אך בכל מקרה ![]() במקרה שלי יש 4x 80mm fan grills / בורות או כל מה שאתה רוצה לקרוא להם, האם כדאי להשתמש 80mm עד 120mm מתאמי? המעריצים שלי עושים די הרבה רעש כפי שהוא, על אף המאמצים שלי כדי להפוך אותם quiter. IM גם מנסה להגדיל את כמות airflow בכל מקרה. היה לבצע את מתאמי הרבה הבדל? wud או שהם מגבילים את כמות הזרם? Cheers, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם אתה יכול לעשות 9v המשרד שלך 80 אוהדים? אני משתמש ב 120mm מתאם CPU שלי וזה wispers משום 120mm fan צריך מכה tho של החור 80mm האוויר movment היא חזקה כפי pritty שלה מנסה להזיז הרבה אוויר tho את החור 80mm אין דרך U עלולה להפוך את המקרה החור a120mm? חוסך לך מתאם אז וחלל
|
| |||
| |||
| ive כבר חשבתי על הרעיון 9v. IM הולך לקנות אוהד Controller בשלב מסוים, כמו הרבה זמן המחשב שלי isn't עבודה מאוד קשה, לכן אין צורך אמיתי את הקירור להיות במלוא. וכפי עבור הרחבת חורים? אני הייתי יכול לעשות חשבון, אבל אני באמת dont חובה, שכן על כל מקרה פרספקס: P ive עבדת לפני פרספקס, וכן יש לה הרגל של פריצה. עשוי לעבור את מתאמי אם doesn't כדי להגביל את airflow הרבה. MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אה, א 80mm הפתיחה הולך להיות 80mm פתיחה אלא אם כן אתה רוצה ללכת לשם עם dremel. א 120mm fan עומד התפנית 80mm לאט יותר, כך שהוא יהיה הרבה פחות מאשר רק תפקודית 80mm אוהדים לשים שם את המקום הראשון.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Powerline Ethernet Adaptors? | mctw | רישות, מודמים & VoIP | 0 | היום 15:57 |
| מתאמי USB אלחוטי & BSOD | Jorge Luis | רישות, מודמים & VoIP | 0 | ה -15 בחודש יוני 2009 03:44 |
| שרשרת כלים | |
| |