![]() |
|
| |||
| |||
| Heyy tur tas varētu būt tiešām stulbs jautājums, bet sliktu lūgt anyways ![]() mana lieta ir 4x 80mm fan grili / caurumi, vai kāds jūs vēlaties zvanīt tiem ir vērts izmantot 80mm līdz 120mm adapteri? Mani fani veikt diezgan lielu troksni, jo tas, neskatoties uz maniem centieniem dot viņiem quiter. Im arī mēģināt palielināt apjomu gaisa plūsmas visā lietā. būtu adapteri padarīt daudz atšķirību? vai WÜD tās neierobežo summa plūsmas? Cheers, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| labi jūs varētu darīt, 9V mod uz savu 80 fani? Es izmantoju 120mm adapteri par manu cpu un tas wispers jo 120mm ventilatoram ir mazinājis tho 80mm caurums gaisa movment ir pritty spēcīga, jo tās mēģina virzīties daudz gaisa tho 80mm caurums ir tur nekādi u varētu gadījumā caurums a120mm? ietaupa jūsu adapteri laika un telpas
|
| |||
| |||
| IVE jau domāja par 9V ideja. im gatavojas iegādāties ventilatoru kontrolieris kādā brīdī, jo daudz laika mana pc isn't cītīgi strādā, tāpēc nav reālas nepieciešams atdzesēt līdz būt pilns. un kā paplašināt caurumi? i izrēķināties es varētu, bet es tiešām dont dare, jo tās visas Perspex lieta: P IVE strādāja Perspex pirms, un tai ir paradums krekingā. varētu iet adapteri, ja tas doesn't ierobežot gaisa plūsmu, kas daudz. MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, 80mm atvēršanas būs 80mm atvēršanas, ja vien jūs iet tur ar DREMEL. 120mm ventilatoru gatavojas griešanās lēnāk nekā 80mm, tāpēc būs daudz mazāk funkcionāli, ne tikai ieviešot 80mm fans, kas tur pirmo vietu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |