rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Cases & Power Supplies

Register

80mm do 120mm adaptery?

Reply

Narzędzia wątku
Old 11 października 2008, 13:59
Członek grupy

Default 80mm do 120mm adaptery?

heyy tam

Może to być naprawdę głupie pytanie, ale źle poprosić anyways
moja sprawa ma 4x 80mm wentylator grille / dziur lub cokolwiek chcesz połączyć je, czy warto za pomocą 80mm do 120mm adaptery? my fani się dość dużo hałasu jak to jest, pomimo moich wysiłków, aby uczynić je quiter. im również stara się zwiększyć ilość powietrza w całej sprawie. Czy adaptery znacząco różnica? wud lub ich ograniczenie ilości przepływu?

cheers, MCTW
Old 11 października 2008, 14:19
Grupa dawcy

również można zrobić 9v mod do 80 fanów? i korzystania z adaptera 120mm na moim cpu i wispers ponieważ 120mm wentylator musi dmuchać tho jeden otwór 80mm powietrza movment jest pritty silny jak jego próbuje przenieść wiele tho powietrza w otworze 80mm istnieje żaden sposób nie mogłyby spowodować u przypadku dziury a120mm? zaoszczędzić adapter następnie i przestrzeni

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (y):
2.3GhZ AMD
Płyta główna:
Asus
Pamięć RAM:
1 gig ddr
Karta graficzna (y):
256 G-force
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-120gb Western Digital's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
przypadku niestandardowego i 650w PSU
Chłodzenie:
diy Watercooling
Sieć / Internet:
dziewicy 50MB
Monitor (y):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (-y):
Vista Ultimate
Old 11 października 2008, 14:28
Członek grupy

ive już myśli o 9v pomysł. im się kupić wentylator kontrolera w pewnym momencie, jak wiele czasu w moim komputerze isnt pracy bardzo ciężko, więc nie jest potrzebne do chłodzenia się w całości. jak i do poszerzenia otworów? I będę mógł liczyć, ale i really dont dare, jak jego wszystkie Perspex przypadku: P ive pracował nad Perspex przed i ma zwyczaju krakingu. może przejść do karty, jeśli nie robi ograniczyć powietrza znacznie.

MCTW
Old 12 października 2008, 02:58
Grupa dawcy

Uh, a 80mm otwarcie ma być otwarcie 80mm chyba idziesz tam z Dremel. A 120mm wentylator będzie spin wolniej niż 80mm, więc to będzie dużo mniej funkcjonalne niż tylko oddanie 80mm wentylatory w tym w pierwszej kolejności.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.