![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
heyy tam
Może to być naprawdę głupie pytanie, ale źle poprosić anyways ![]() moja sprawa ma 4x 80mm wentylator grille / dziur lub cokolwiek chcesz połączyć je, czy warto za pomocą 80mm do 120mm adaptery? my fani się dość dużo hałasu jak to jest, pomimo moich wysiłków, aby uczynić je quiter. im również stara się zwiększyć ilość powietrza w całej sprawie. Czy adaptery znacząco różnica? wud lub ich ograniczenie ilości przepływu? cheers, MCTW |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
również można zrobić 9v mod do 80 fanów? i korzystania z adaptera 120mm na moim cpu i wispers
ponieważ 120mm wentylator musi dmuchać tho jeden otwór 80mm powietrza movment jest pritty silny jak jego próbuje przenieść wiele tho powietrza w otworze 80mm istnieje żaden sposób nie mogłyby spowodować u przypadku dziury a120mm? zaoszczędzić adapter następnie i przestrzeni
|
|
|||
|
|||
|
ive już myśli o 9v pomysł. im się kupić wentylator kontrolera w pewnym momencie, jak wiele czasu w moim komputerze isnt pracy bardzo ciężko, więc nie jest potrzebne do chłodzenia się w całości. jak i do poszerzenia otworów? I będę mógł liczyć, ale i really dont dare, jak jego wszystkie Perspex przypadku: P ive pracował nad Perspex przed i ma zwyczaju krakingu. może przejść do karty, jeśli nie robi ograniczyć powietrza znacznie.
MCTW |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Uh, a 80mm otwarcie ma być otwarcie 80mm chyba idziesz tam z Dremel. A 120mm wentylator będzie spin wolniej niż 80mm, więc to będzie dużo mniej funkcjonalne niż tylko oddanie 80mm wentylatory w tym w pierwszej kolejności.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|